Actueel

Energieprijzen, Nieuws - 16.10.2021

De 10 meest gestelde vragen over de huidige prijsstijging

We begrijpen dat er veel vragen spelen naar aanleiding van de huidige prijsstijging in de energiemarkt. Graag geven we antwoord op veelgestelde vragen die aan ons worden gesteld. Is jouw vraag hiermee niet beantwoord, neem dan gerust contact op met onze energiecoaches.
Koffiebreak - 22.11.2021

Koffiebreak: Hoe pak je dat aan zo’n label C?

Ben jij verantwoordelijk voor een gebouw van meer dan 100m2 met functie kantoor, onderwijs, bijeenkomst, gezondheidszorg, logies, sport of winkel? Is minstens de helft van je pand in gebruik als kantoor? Voor deze gebouwen is per 1 januari 2023 een energielabel C verplicht. Ben jij al zover? Op dinsdag 14 december om 14.30 uur organiseren we een koffiebreak waarin je te weten komt hoe jij jouw energielabel C in vier stappen bereikt. Zo weet je precies wat nodig is om dit op tijd te regelen.
Energieprijzen, Nieuws - 14.10.2021

EnergyAlert – Prijsstijgingen vragen om extra aandacht

Vorige week hebben we een Energy Alert verzonden. Hierin gaven we aan dat de extreme prijsstijgingen op de energiemarkt om extra aandacht en duidelijke communicatie vragen. We gaven enkele tips om zelf alvast bewust bezig te zijn met energie besparingsmaatregelen om de energiekosten te drukken. In dit bericht gaan we verder in op de wijzigingen die wij met zorg voor je gaan doorvoeren.