Actueel

Webinar - 17.09.2021

Grootschalig verduurzamen ondanks netproblemen en transportschaarste

Ondanks de netwerkproblemen en de transportschaarste is Hezelaer Energy in staat om invulling te geven aan grootschalige verduurzaming van industrieterreinen en dorpen. Benieuwd hoe wij dat doen? In onderstaande webinar - samen met o.a. Enexis en Tennet - geeft Herwin Janssen uitleg aan de hand van twee projecten uit de praktijk.
Nieuws - 27.07.2021

Meer dan helft kantoren voldoet nog niet aan energielabel-C-verplichting

Burgers en mkb-bedrijven betalen te veel energiebelasting in verhouding tot de klimaatschade die ze aanrichten. De zware industrie en lucht- en scheepvaart betalen juist te weinig, concludeert het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). Voor een belangrijk deel van de uitstoot in de landbouwsector ontbreekt een CO2-prijs volledig.
Blog - 06.07.2021

Hoe goed is uw inkoopstrategie?

Zal ik nu vastleggen of toch nog even wachten tot de prijs weer daalt? Of kan ik me maar beter aansluiten bij een inkoopcollectief voor wat extra korting? Praktische vragen die dagelijks aan ons worden gesteld. Helaas hebben we geen glazen bol en kunnen we geen garantie geven op de laagste prijs. Maar hoe bepaalt u dan of u de juiste keuze heeft gemaakt?