ClearMeasure

clearmeasure-hezelaer
Wettelijk verplichte meting met een eigen meter

ClearMeasure

Heeft je bedrijf een energieaansluiting in het grootverbruik segment? In ons land is het verplicht deze van een hoofdmeter te voorzien. Ook is in de Nederlandse wet precies geregeld hoe de meetgegevens verwerkt moeten worden. Opletten geblazen dus, want het is van belang dat je organisatie daaraan voldoet. Aan jou de keuze voor de juiste meetdienst.

Hoofdmeter die je niet huurt, maar koopt

Om jou werk uit handen te nemen hebben wij ClearMeasure ontwikkeld. ClearMeasure is een hoofdmeter die je niet huurt, zoals je waarschijnlijk gewend bent, maar koopt. De meter is je eigendom. Met een eigen meter ben je af van de hoge vaste bedragen die je sinds jaar en dag betaalt. De investering in ClearMeasure verdien je in ongeveer drie jaar tijd terug. Zo bespaar je al snel flink op de kosten.

Meetdienst volgens wettelijke richtlijnen

Met de aanschaf van ClearMeasure verzeker je jezelf meteen ook van de wettelijk verplichte meetdienst. Onze partner INNAX is een erkend meetbedrijf en verwerkt je meetgegevens volgens de richtlijnen van vandaag. Op deze manier zorgen wij voor een betrouwbare en vakkundige meting. Onze hoofdmeters zijn beschikbaar voor elektriciteit en gas, maar ook voor bruto-productiemeters als je bedrijf of pand met bijvoorbeeld zonnepanelen zelf al energie opwekt.

Online monitoring

Met ClearMeasure bieden we ook online monitoring aan. Deze monitoring geeft je inzicht in de verbruiken van alle hoofdmeters, ook in verschillende panden. Vanzelfsprekend nemen we je het traject van planning, installatie en onderhoud helemaal uit handen.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearMeasure voor je organisatie kan betekenen?

Benjamin informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Brabantse bedrijven onder elkaar’

Aan de rand van Breda ligt sinds eind 2017 het enorme evenemententerrein Breepark. Daar bruist het vaak letterlijk en figuurlijk van de energie. De diverse zalen, de evenementenhal en het festival outdoor terrein lenen zich perfect voor evenementen en activiteiten voor gezelschappen tot wel 30.000 bezoekers. Beurzen, feesten, congressen, vergaderingen en méér: Breepark zet er de talrijke faciliteiten graag voor in. Om dat qua energie allemaal in goede banen te leiden, koos men bewust voor Hezelaer Energy.