ClearScan (Energielabel)

clearscan-hezelaer
Hoe pak jij het verplichte energielabel aan?

ClearScan (Energielabel)

Ben jij verantwoordelijk voor een gebouw van meer dan 100m2 met de functie kantoor, onderwijs, bijeenkomst, gezondheidszorg, logies, sport of winkel? Voor deze utiliteitsgebouwen is een energielabel verplicht. Vanaf 2023 dien je minstens een label C te kunnen overhandigen. In 2030 is dat zelfs label A.

Jouw energielabel in kaart

Zit jij in een pand dat nog veel te wensen overlaat als het om energiebesparing gaat? Dan moet je snel aan de slag, voordat het te laat is. Maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je om het energielabel op te stellen. Met een intake en een bezoek aan jouw pand brengen we jouw energielabel in kaart en stellen we eventueel een advies op om dit te verbeteren. Natuurlijk zorgen wij voor de registratie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Alles in een keer goed geregeld.

Advies op maat over verbetering van je label

Als je je energielabel hebt laten registreren heb je een belangrijke stap gezet. Maar je bent er nog niet. Als het aankomt op verduurzaming wordt er de komende jaren veel van je gevraagd. We adviseren je graag op maat over hoe je je label in de toekomst verbetert. Zo ben je goed onderweg richting label A in 2030. En als we voor jouw bedrijf ook een EML of EED doen, kunnen we meteen meedenken over jouw route naar energieneutraliteit. Gaan jouw duurzame ambities verder dan het verplichte energielabel? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek.

Wil je persoonlijk advies over wat
ClearScan voor jouw organisatie
kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bel 076 30 30 723 of Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 723


it’s all

smart

“We doen steeds meer met elkaar”

Een klantrelatie ontstaat soms op een bijzondere manier. Daar weet Ton Steenbeek, Property Manager bij vastgoedbeheerder First Crown Beheer, alles van. “Onze opdrachtgever is een buurman van de directeur van Hezelaer Energy”, vertelt hij. Die korte lijn werd de basis van een uiteindelijk hecht klantcontact, waarin beide partijen nauw samenwerken. “Hezelaer is onze vaste energieleverancier en veel meer dan dat: een partner.”