ClearScan | Energielabel

clearscan-hezelaer
Hoe pak jij het verplichte energielabel aan?

ClearScan | Energielabel

Ben jij verantwoordelijk voor een gebouw van meer dan 100m2 met de functie kantoor, onderwijs, bijeenkomst, gezondheidszorg, logies, sport of winkel? Voor deze utiliteitsgebouwen is een energielabel verplicht. Vanaf 2023 dien je minstens een label C te kunnen overhandigen. In 2030 is dat zelfs label A.

Je energielabel in kaart

Zit jij in een pand dat nog veel te wensen overlaat als het om energiebesparing gaat? Dan moet je snel aan de slag, voordat het te laat is. Maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je om het energielabel op te stellen. Met een intake en een bezoek aan je pand brengen we je energielabel in kaart en stellen we eventueel een advies op om dit te verbeteren. Natuurlijk zorgen wij voor de registratie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Alles in een keer goed geregeld.

Advies op maat over verbetering van je label

Als je je energielabel hebt laten registreren heb je een belangrijke stap gezet. Maar je bent er nog niet. Als het aankomt op verduurzaming wordt er de komende jaren veel van je gevraagd. We adviseren je graag op maat over hoe je je label in de toekomst verbetert. Zo ben je goed onderweg richting label A in 2030. En als we voor je bedrijf ook een EML of EED doen, kunnen we meteen meedenken over je route naar energieneutraliteit. Gaan je duurzame ambities verder dan het verplichte energielabel? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearScan voor je organisatie kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


Kreeg al direct het gevoel dat ‘t wel goed zou komen...

it’s all

smart

‘Kreeg al direct het gevoel dat ‘t wel goed zou komen…’

De energietransitie geniet ook volop de aandacht van Hotel Ruimzicht in Zeddam, in de Achterhoek. Daarnaast zijn zij binnen het familiehotel druk doende met de overgang naar een volgende generatie. Onlangs hebben zij bij het opmaken van een energierapport de hulp ingeschakeld van Hezelear Energy. Lynn Geerdink van Ruimzicht licht de beweegredenen en ervaringen nader toe.