Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Heb jij ideeën over de toekomst van de energiesector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je direct uit om te solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Business Process Engineer

Hezelaer Energy is op zoek naar een Business Process Engineer. Jouw functie speelt een belangrijke rol in het succes van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Je helpt ons mee de digitale core van ons bedrijf verder opbouwen, jouw rol zit op het snijvlak van implementatie van nieuwe businessmodellen door slim inzetten en configureren van product, data en […]

Medewerker klantcontact

Als medewerker klantcontact zorg je voor een vriendelijke en efficiënte afhandeling van klantvragen voor al onze merken. Je helpt bijvoorbeeld vastgoedbeheerders, ondernemers en VvE’s met al hun praktische energiezaken. Hierbij volg je een standaard script voor het beantwoorden van de vragen. Je kunt dus zonder ervaring in de energiesector aan de slag! Wij leiden je op tot een energie-expert!

Accountmanager binnendienst / sales-support (EnergieCoach)

Sla jij als commerciële en nauwkeurige duizendpoot de brug tussen verkoop en contractadministratie? Krijg je energie van interactie met klanten en marketing automation?    Als accountmanager binnendienst in het team Onboarding, Retentie & Service bouw je een duurzame relatie op met onze klanten en ga je tot het uiterste om deze relaties uit te bouwen en te behouden. Je helpt bijvoorbeeld ondernemers of VvE’s op weg met vraagstukken op het gebied van energie, zoals duurzaamheid of kostenbesparing.

Business analist

Heb je affiniteit met het realiseren van groei op het gebied van sales en customer service? Heb je een passie voor het oplossen van complexe energievraagstukken? Heb jij een sterk analytisch vermogen en een passie voor business, technologie, BI en/of digitale ontwikkelingen? Zo ja, dan past de functie van Business Analist bij Hezelaer Energy bij […]

Medewerker klantadministratie (Meetdata & Facturatie)

Zet jij graag de puntjes op de ‘i’, werk je graag samen en zorg je er zo voor dat onze klanten altijd op tijd een correcte factuur ontvangen?  Als medewerker klantadministratie in het team Meetdata & Facturatie zorg je ervoor dat de klantreis achter de schermen soepel verloopt. Je werkt mee aan het uitvoeren en verbeteren van kosten-kritische bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van de energiemarktprocessen, zoals validatie van meetdata, factuurcontrole, bulk-facturatie en debiteurenbeheer.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar creatief en dynamisch talent dat graag een bijdrage levert aan de toekomst van Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die onze klanten ontzorgen en de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot grensverleggende energieproposities. Ben je gedreven, een zelfstarter en voel je je aangesproken door deze oproep, stuur dan een open sollicitatie via onderstaande knop!