Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Ontdek jij iets wat beter kan? Dan nodigen we je direct uit om te komen solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Data Scientist

Als data scientist bij Hezelaer Energy sluit je aan bij een innovatieve en ondernemende club mensen. Wij zijn voorloper in de markt op gebied van flexibiliteit en jij bent voorloper op het gebied van data science. Het succes komt altijd van binnen: samen met het talentvolle team van Hezelaer Energy, ga jij voor de winst als data scientist in Eindhoven (Strijp-S)?

Direct bijdragen aan een duurzamer energiesysteem door meer data in te zetten. Als data scientist bij Hezelaer Energy maak je het verschil in de decentrale duurzame energiemarkt en zelfstandig ontwikkelde energielandschappen. Samen met je collega’s versnel je de energietransitie door data om te zetten, bijvoorbeeld voorspellingen van wind- en zonne-energie en marktprijzen.

Stagiair online marketing en communicatie

Wij zoeken een creatief talent die bijdraagt aan effectieve communicatie voor Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot uitdagende energiecompetities. Wij zoeken een stagiair online marketing en communicatie die meehelpt om álles uit onze online aanwezigheid te halen.

Technisch Specialist Energieprojecten

Om de organisatie verder uit te bouwen aan zoekt Hezelaer Energy een gedreven Technisch Specialist Energieprojecten die expertise brengt in state-of-the-art kennis en ervaring inbrengt vanuit concreet gerealiseerde projecten binnen de energieontwikkeling.

Als Technisch Specialist Energieprojecten heb je de taak om allround technische ondersteuning te geven aan de verschillende projecten in ons portfolio zoals windparken, zonneweides, WKO (Warmte en Koude Opslag), (rest)warmtenetten en andere energieoplossingen. Wij realiseren deze projecten in en voor dorpen, woonwijken en bedrijventerreinen

Communicatieadviseur met hands-on mentaliteit

Wiek-II en BDEW (Brabantse Duurzame Energie Werken) zoeken een communicatieadviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie van onze duurzame energieprojecten en programma’s. Dat betekent: het ontwikkelen van een visie op onze lange termijn communicatie en deze uitvoeren, het maken en uitvoeren van campagnes met impact, het creëren […]