Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Heb jij ideeën over de toekomst van de energiesector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je direct uit om te solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Accountmanager (EnergieCoach)

Als Accountmanager (EnergieCoach) is jouw grootste verantwoordelijk om een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten. Je speelt in op de behoeftes van deze klant en wij verwachten dat je de behoeftes van de klant kunt vertalen naar professionele oplossingen. Je doet er alles aan om zo je klant uitgebreid voor te kunnen lichten en van een goed onderbouwt advies te voorzien. Je bent zichtbaar voor je klanten en bent dan ook regelmatig bij je klanten te vinden. Je wordt hierin ondersteund door faciliteiten en afdelingen binnen de organisatie. Wij verwachten dan ook dat je door deze faciliteiten optimaal te benutten jij je klantportfolio verder kunt ontwikkelen.

Data Scientist

Als data scientist bij Hezelaer Energy sluit je aan bij een innovatieve en ondernemende club mensen. Wij zijn voorloper in de markt op gebied van flexibiliteit en jij bent voorloper op het gebied van data science. Je draagt direct bij aan een duurzamer energiesysteem door meer data in te zetten. Als data scientist bij Hezelaer Energy maak je het verschil in de decentrale duurzame energiemarkt en zelfstandig ontwikkelde energielandschappen. Samen met je collega’s versnel je de energietransitie door data om te zetten, bijvoorbeeld voorspellingen van wind- en zonne-energie en marktprijzen.

Medewerker backoffice

Als medewerker backoffice werk je mee aan het uitvoeren en verbeteren van klant- en kosten-kritische bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van de energiemarktprocessen, zoals o.a. validatie van meetdata, factuurcontrole en credit management taken. Ook hoort het meedenken over standaardiseren van bedrijfsprocessen en het signaleren van verbetertrajecten tot de werkzaamheden. 

Medewerker klantenservice

Als eerste aanspreekpunt van de organisatie is de medewerker klantenservice zeer belangrijk voor onze klanten. Je staat klanten te woord, behandelt vragen en gaat op zoek naar de antwoorden. Je helpt onze klanten bij een veelheid aan onderwerpen, van facturen voor energielevering of netwerkkosten tot zonnepanelen en laadpalen.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar creatief en dynamisch talent dat graag een bijdrage levert aan de toekomst van Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die onze klanten ontzorgen en de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot grensverleggende energieproposities. Ben je gedreven, een zelfstarter en voel je je aangesproken door deze oproep, stuur dan een open sollicitatie via onderstaande knop!

Operations Specialist

Als operations specialist bij Hezelaer Energy sluit je aan bij een innovatieve en ondernemende club mensen. Wij zijn voorloper in de markt op gebied van flexibiliteit en jij bent voorloper op het gebied van operations. Als operations specialist ben je verantwoordelijk voor het creëren van verbetering in klanten- en kosten-kritische bedrijfsprocessen.