Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Heb jij ideeën over de toekomst van de energiesector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je direct uit om te solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Accountmanager Binnendienst

Krijg jij energie van interactie met klanten en word je blij van een gesloten deal? Als accountmanager binnendienst bouw je een duurzame relatie op met onze klanten en ga je tot het uiterste om deze relaties uit te bouwen en te behouden. Je helpt bijvoorbeeld ondernemers of VvE’s op weg met vraagstukken op het gebied van energie, zoals de inkoop van energie, duurzaamheid of kostenbesparing.

Software developer (Laravel, Vue.js)

Word jij enthousiast van efficiënte code en wil je een bijdrage leveren aan de automatisering van het energiebedrijf van de toekomst? Als developer in het team Product & IT werk je aan state-of-the-art software voor onze interne organisatie. Daarnaast ontwikkel je ook innovatieve online applicaties voor onze zakelijke energieklanten. Onze software wordt ontwikkeld in Laravel […]

Accountmanager Grootzakelijk Friesland/Groningen

Ben jij de nieuwe sparringpartner voor onze grootzakelijke klanten? Krijg je energie van duurzame resultaten en interactie met klanten?  Als accountmanager grootzakelijk in het team New Business & Key Accounts bouw je een duurzame relatie op met onze grootzakelijke klanten en ga je tot het uiterste om deze relaties uit te bouwen en te behouden. Je doet dit door snel te schakelen tussen een breed netwerk aan contactpersonen. Je helpt bijvoorbeeld vastgoedbeheerders, VvE beheerders of winkelketens op weg met vraagstukken op het gebied van energie.

Data Engineer

Jij bent een gedreven data professional die ons Azure data platform naar een hoger niveau kan tillen. In een hecht team van zes gemotiveerde data scientists help jij nieuwe inzichten en klantproducten mogelijk te maken. In onze snel groeiende organisatie draag jij bij door onze data processen en cloud architectuur te verbeteren. Jij bent niet […]

Backoffice Medewerker (meetdata & facturatie)

Zet jij graag de puntjes op de ‘i’, werk je graag samen en zorg je er zo voor dat onze klanten altijd op tijd een correcte factuur ontvangen?  Als medewerker klantadministratie in het team Meetdata & Facturatie zorg je ervoor dat de klantreis achter de schermen soepel verloopt. Je werkt mee aan het uitvoeren en verbeteren van kosten-kritische bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van de energiemarktprocessen, zoals validatie van meetdata, factuurcontrole, bulk-facturatie en debiteurenbeheer.

(Junior) Medewerker klantcontact

Heb je weinig ervaring, maar een hoge motivatie om onze klanten een uitstekende service-ervaring te bieden? Als (junior) medewerker klantcontact zorg je voor een vriendelijke en efficiënte afhandeling van klantvragen voor al onze merken. Je helpt bijvoorbeeld vastgoedbeheerders, ondernemers en VvE’s met al hun praktische energiezaken. Je kunt zonder ervaring in de energiesector aan de […]