Werken bij Hezelaer

Hezelaer is onderdeel van de Energic Group.
Een samenwerking van jonge, energieke bedrijven die de energiewereld veranderen.

Focus op vooruitgang

Onze focus op vooruitgang met behulp van technologie en data neemt soms obsessieve vormen aan. Altijd zijn we op zoek naar verbetering. Ontdekt u iets wat beter kan? Dan nodigen we u direct uit om te komen solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om het Hezelaer team te versterken.

Onze vacatures

Wilt u ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

 


Communicatieadviseur met hands-on mentaliteit

Wiek-II en BDEW (Brabantse Duurzame Energie Werken) zoeken een communicatieadviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie... Meer informatie

Technisch Specialist Energieprojecten

Over Hezelaer Energy Hezelaer Energy is een jong bedrijf dat naast traditionele levering van gas en elektriciteit, gespecialiseerd is in het realiseren en exploiteren... Meer informatie

Stagiair online marketing en communicatie

Wij zoeken een creatief talent die bijdraagt aan effectieve communicatie voor Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die de energiewereld elke... Meer informatie

Een slimme en betrokken partner in energie

Via onze merken hebben wij als Energic Group onszelf het doel gesteld om onze klanten voortdurend te ondersteunen met slimme data-oplossingen en duurzame maatregelen om samen de energiekosten naar een zo laag mogelijk niveau te brengen.

Onze visie op energie

De transitie in de energiewereld is in versnelling. Een duurzame energievoorziening en samenleving wordt voor veel partijen toegankelijker gemaakt. Slimme, data-geori├źnteerde tools en oplossingen die partijen helpen bij het beheer en de verduurzaming van hun energievoorziening krijgen steeds meer aandacht.

Samenwerking

Tegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan energie en dus ook aan energiediensten die helpen om de energiekosten te verlagen. De Energic Group is ervan overtuigd dat er overkoepelende samenwerking en nieuwe businessmodellen nodig zijn om daaraan te kunnen voldoen. Technologie, synergie en klantkennis zijn de sleutels om met slimme energie diensten steeds weer in te spelen op de aldoor veranderende behoeften in de markt.

DNA

De Energic Group staat voor slim, vooruitstrevend, persoonlijk en no-nonsense. Dit willen wij in al onze merken duidelijk naar voren laten komen. Daar ligt onze kracht. Op die manier kunnen wij de verschillende markten en doelgroepen, die wij met onze merken bedienen, optimaal van dienst zijn en samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720