Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Heb jij ideeën over de toekomst van de energiesector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je direct uit om te solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Back-end developer

Word jij enthousiast van efficiënte code en wil je een bijdrage leveren aan de automatisering van het energiebedrijf van de toekomst? Als back-end developer in het team IT/Devops werk je aan state-of-the-art software voor onze interne organisatie. Daarnaast ontwikkel je ook innovatieve online applicaties voor onze zakelijke energieklanten. Onze software wordt ontwikkeld in Laravel en […]

Accountmanager binnendienst (EnergieCoach)

Krijg jij energie van interactie met klanten en word je blij van een gesloten deal? Als accountmanager binnendienst bouw je een duurzame relatie op met onze klanten en ga je tot het uiterste om deze relaties uit te bouwen en te behouden. Je helpt bijvoorbeeld ondernemers of VvE’s op weg met vraagstukken op het gebied van energie, zoals de inkoop van energie, duurzaamheid of kostenbesparing.

Medewerker klantadministratie (Meetdata & Facturatie)

Zet jij graag de puntjes op de ‘i’, werk je graag samen en zorg je er zo voor dat onze klanten altijd op tijd een correcte factuur ontvangen?  Als medewerker klantadministratie in het team Meetdata & Facturatie zorg je ervoor dat de klantreis achter de schermen soepel verloopt. Je werkt mee aan het uitvoeren en verbeteren van kosten-kritische bedrijfsprocessen. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van de energiemarktprocessen, zoals validatie van meetdata, factuurcontrole, bulk-facturatie en debiteurenbeheer.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar creatief en dynamisch talent dat graag een bijdrage levert aan de toekomst van Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die onze klanten ontzorgen en de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot grensverleggende energieproposities. Ben je gedreven, een zelfstarter en voel je je aangesproken door deze oproep, stuur dan een open sollicitatie via onderstaande knop!