Focus op verslimmen

Bij Hezelaer Energy willen we elke dag een beetje beter worden. We zijn altijd op zoek naar verbetering en willen onze dienstverlening elke keer weer een beetje slimmer maken.

Heb jij ideeën over de toekomst van de energiesector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je direct uit om te solliciteren. Slimme, kritische mensen zijn van harte welkom om ons team te versterken.

Onze vacatures

Wil jij ook elke dag slimmer zijn dan gisteren? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures! Zijn er op dit moment geen vacatures, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar creatief en dynamisch talent dat graag een bijdrage levert aan de toekomst van Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die onze klanten ontzorgen en de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot grensverleggende energieproposities. Ben je gedreven, een zelfstarter en voel je je aangesproken door deze oproep, stuur dan een open sollicitatie via onderstaande knop!

Stagiair online marketing en communicatie

Wij zoeken een creatief talent die bijdraagt aan effectieve communicatie voor Hezelaer Energy. Met Hezelaer Energy brengen wij innovatieve producten die de energiewereld elke dag een stuk slimmer en duurzamer maken. Van groene energielevering tot slimme energie analyses tot uitdagende energiecompetities. Wij zoeken een stagiair online marketing en communicatie die meehelpt om álles uit onze online aanwezigheid te halen.