ClearOptimizer

clearoptimizer-hezelaer
Maximaal rendement en meer comfort

ClearOptimizer

Ken je dat? Iedereen in je gebouw heeft wel een mening over het binnenklimaat. Dat levert stevige discussies op. Hoe mooi zou het zijn als je klimaatinstallatie kon zorgen voor meer comfort. En je meteen ook nog eens veel energie zou besparen. Met onze online dienst ClearOptimizer krijg je het voor elkaar. Door gebruik te maken van algoritmes stuurt ClearOptimizer je gebouwbeheersysteem namelijk slim aan.

Comfortabel klimaatgevoel

Je gebouw heeft voor ClearOptimizer geen geheimen. De slimme aanpak zorgt voor energie waar en wanneer het nodig is. Zo kan ClearOptimizer sturen op een comfortabeler klimaatgevoel voor de gebruikers. Het rendement van je systeem neemt ook nog eens aanzienlijk toe, wat er in de praktijk voor zorgt dat je veel energie bespaart. Je kunt er vanuit gaan dat je energiekosten met 15% tot 40% omlaag gaan. Als je onze dienst aanschaft geven we je zelfs een besparingsgarantie mee, gebaseerd op de besparing die normaal gesproken te verwachten valt. Je aankoop heb je meestal al binnen vijf jaar terugverdiend.

Hoe werkt het?

Om ClearOptimizer zijn werk te laten doen zetten we een communicatiemodule op het bestaande gebouwbeheersysteem. Deze module neemt de aansturing van het systeem over. Heel eenvoudig, want verder is er geen aanpassing nodig. En functioneert ClearOptimizer even niet goed, bijvoorbeeld als het internet uitvalt, dan neemt je bestaande gebouwbeheersysteem het gewoon weer over. Zo ben je altijd verzekerd van een goed binnenklimaat. ClearOptimizer is geschikt voor de 10.000 grootste gebouwen van Nederland, zoals onderwijsinstellingen, gemeentehuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearOptimizer voor je organisatie kan betekenen?

Pim informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

We doen steeds meer met elkaar

Een klantrelatie ontstaat soms op een bijzondere manier. Daar weet Ton Steenbeek, Property Manager bij vastgoedbeheerder First Crown Beheer, alles van. “Onze opdrachtgever is een buurman van de directeur van Hezelaer Energy”, vertelt hij. Die korte lijn werd de basis van een uiteindelijk hecht klantcontact, waarin beide partijen nauw samenwerken. “Hezelaer is onze vaste energieleverancier en veel meer dan dat: een partner.”