ClearScan (EED)

clearscan-hezelaer
Is jouw bedrijf klaar voor de EED-audit?

ClearScan (EED)

Heeft jouw organisatie meer dan 250 FTE of meer dan 50 miljoen euro omzet per jaar? Dan ben je op basis van Europese milieuwetgeving verplicht om een Energy Efficiency Directive (EED) op te stellen. De EED is een overzicht vade mogelijkheden om energie te besparen binnen jouw bedrijfJe moet de EED elke vier jaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanleveren.

Serieus onderzoek op maat

Eens per vier jaar moet je voor de EED dus je informatie paraat hebben. Wij helpen je graag om de EED in kaart te brengen en deze op een slimme manier te plannen in jouw organisatie. De EEDaudit is een serieus onderzoek dat we op maat uitvoerenEr hoort een verplicht plan van aanpak bij, dat we graag voor je faciliteren. Mooi meegenomen is dat je de onderzoekskosten met quick-wins vaak al direct terugverdient. Bijvoorbeeld door je klimaatinstallatie correct in te stellen, waardoor koude en warmtevoorziening niet tegen elkaar in werkt.

Na de EED blijven we betrokken

Op jouw verzoek blijven we daarna betrokken bij de uitvoer van de maatregelen. We denken mee over jouw investeringsplan en helpen je bij nieuwe keuzes over energiebesparing. Wel zo gemakkelijk, want zo weet je waar je staat en is de volgende EED gewaarborgd. Daarbij houden we andere energieverplichtingen voor jouw bedrijf in de gaten, zodat je niets over het hoofd ziet. Fijn als je hier geen omkijken meer naar hebt. En als we je ook adviseren over de informatieplicht energiebesparing (EML) en het energielabel kunnen we meteen meedenken over jouw route naar energieneutraliteit.

Wil je persoonlijk advies over wat
ClearScan voor jouw organisatie
kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bel 076 30 30 723 of Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 723


it’s all

smart

“We doen steeds meer met elkaar”

Een klantrelatie ontstaat soms op een bijzondere manier. Daar weet Ton Steenbeek, Property Manager bij vastgoedbeheerder First Crown Beheer, alles van. “Onze opdrachtgever is een buurman van de directeur van Hezelaer Energy”, vertelt hij. Die korte lijn werd de basis van een uiteindelijk hecht klantcontact, waarin beide partijen nauw samenwerken. “Hezelaer is onze vaste energieleverancier en veel meer dan dat: een partner.”