ClearScan | EED

clearscan-hezelaer
Is je bedrijf klaar voor de EED-audit?

ClearScan | EED

Heeft je organisatie meer dan 250 FTE of meer dan 50 miljoen euro omzet per jaar? Dan ben je op basis van Europese milieuwetgeving verplicht om een Energy Efficiency Directive (EED) op te stellen. De EED is een overzicht vade mogelijkheden om energie te besparen binnen je bedrijfJe moet de EED elke vier jaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanleveren.

Serieus onderzoek op maat

Eens per vier jaar moet je voor de EED dus je informatie paraat hebben. Wij helpen je graag om de EED in kaart te brengen en deze op een slimme manier te plannen in je organisatie. De EEDaudit is een serieus onderzoek dat we op maat uitvoerenEr hoort een verplicht plan van aanpak bij, dat we graag voor je faciliteren. Mooi meegenomen is dat je de onderzoekskosten met quick-wins vaak al direct terugverdient. Bijvoorbeeld door je klimaatinstallatie correct in te stellen, waardoor koude en warmtevoorziening niet tegen elkaar in werkt.

Na de EED blijven we betrokken

Op je verzoek blijven we daarna betrokken bij de uitvoer van de maatregelen. We denken mee over je investeringsplan en helpen je bij nieuwe keuzes over energiebesparing. Wel zo gemakkelijk, want zo weet je waar je staat en is de volgende EED gewaarborgd. Daarbij houden we andere energieverplichtingen voor je bedrijf in de gaten, zodat je niets over het hoofd ziet. Fijn als je hier geen omkijken meer naar hebt. En als we je ook adviseren over de informatieplicht energiebesparing (EML) en het energielabel kunnen we meteen meedenken over je route naar energieneutraliteit.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearScan voor je organisatie kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


Kreeg al direct het gevoel dat ‘t wel goed zou komen...

it’s all

smart

‘Kreeg al direct het gevoel dat ‘t wel goed zou komen…’

De energietransitie geniet ook volop de aandacht van Hotel Ruimzicht in Zeddam, in de Achterhoek. Daarnaast zijn zij binnen het familiehotel druk doende met de overgang naar een volgende generatie. Onlangs hebben zij bij het opmaken van een energierapport de hulp ingeschakeld van Hezelear Energy. Lynn Geerdink van Ruimzicht licht de beweegredenen en ervaringen nader toe.