ClearCharging

clearcharging-hezelaer
Veilige laadpalen in alle soorten en maten

ClearCharging

Elektrisch rijden is allang geen trend meer, maar de toekomst. Binnen je organisatie krijg je er steeds vaker mee te maken, voor jouzelf én voor je klanten. De vraag naar een laadnetwerk op je terrein zal in de toekomst zeker groeien. Ook worden wettelijke eisen om je parkeerplaatsen van laadpalen te voorzien strenger. Met ClearCharging bieden wij laadpalen in alle soorten en maten om elektrisch laden binnen je organisatie mogelijk te maken. Dat kan op verschillende manieren: op basis van koop of in een exploitatiemodel, waarbij wij de investering op ons nemen. Maar een mengvorm kan natuurlijk ook interessant zijn. Samen gaan we op zoek naar wat het best bij je bedrijf past.

Met of zonder laadpas

Onze laadpalen kunnen gebruikt worden met vrijwel alle in Europa beschikbare laadpassen. Indien gewenst kunnen we de laadpaal ook voorzien van een knop om het laden juist zonder registratie te starten. Daarnaast zijn er veel uitbreidingen mogelijk, met bijvoorbeeld een geïntegreerde lantaarn of zelfs een AED-defibrillator. Een slimme zet, want zo sla je twee vliegen in een klap.

Aandacht voor brandveiligheid

De laadpalen zijn van technisch hoge kwaliteit, waardoor ze tegen een stootje kunnen. We geven je dan ook standaard een forse garantie mee. Aan brandveiligheid hebben we veel aandacht besteed. Bij detectie van kortsluiting of te hoge temperatuur schakelt de laadpaal zichzelf uit. Veiligheid voorop dus. En als het toch nodig is kan er door de stalen behuizing zelfs over de laadpaal geblust worden.

Het plaatsen van de laadpaal doen we vanzelfsprekend in overleg met jou. Wil je ‘m graag in de buurt van de uitgang van de parkeergarage of toch liever dicht bij de hoofdaansluiting? Wij kunnen je de installatie uit handen nemen, maar schakelen net zo lief met je eigen huisinstallateur. Aan jou de keuze.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearCharging voor je organisatie kan betekenen?

Benjamin informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Zij zijn het cement tussen de stenen’

“Ja, wij zijn absoluut een grootverbruiker.” Eigenaar/oprichter Reinier van Elderen van Frigo uit Breda zegt het zonder blikken of blozen. “Hierbij maken we al jaren gebruik van groene stroom en focussen we ons op besparingsmogelijkheden.” Frigo is gespecialiseerd in de totale logistieke oplossing voor wat zo mooi ‘geconditioneerde goederen’ heet. Met 5 warehouses, waarnaast bevroren ook gekoelde en droge goederen worden opgeslagen, is het duidelijk dat het voor Frigo van belang is om de energieprijs in de gaten te houden. Daarvoor vond men in Hezelaer Energy een betrokken partner: “Die willen altijd meedenken.”