ClearBilling

clearbilling-hezelaer
Eerlijk doorberekenen en kant- en klare facturen

ClearBilling

Heb jij te maken met het doorberekenen van energiekosten aan derden, bijvoorbeeld aan je huurders? Dat wil je het liefst zo eerlijk en transparant mogelijk doen. Met ClearBilling kan dat. ClearBilling geeft je een overzicht van de exacte kosten van gas, warmte, water en elektriciteit per ruimte. De deelfacturen, in je eigen huisstijl, zetten we heel eenvoudig voor je klaar. Goed voor je klant, want die weet precies waar hij aan toe is. En goed voor jou, want met kant- en klare facturen heb je een stuk minder administratieve rompslomp.

Helder overzicht

Ben jij beheerder of eigenaar van een gezamenlijk bedrijfspand of appartementencomplex? Met alleen een hoofdmeter heb je vaak geen inzicht in het energieverbruik per klant. Met ClearBilling voorzien wij je organisatie van software die daarvan wél een helder beeld geeft. Ook kunnen we je klanten of huurders blij maken met een online portaal om het verbruik en de facturen meteen in te zien. Vanaf nu weten ze precies hoeveel energie ze gebruiken en wat dat kost. Wie weet een mooie prikkel om meer energie te besparen.

Automatisch factureren

Met Clearbilling verloopt het factureren van de energiekosten helemaal automatisch. Je bepaalt zelf de verdeling van de kosten. Op basis van je wensen richten wij onze software op maat in. Zo heb je altijd een helder overzicht voor je administratie en bespaar je op administratiekosten.

Vast bedrag per maand

ClearBilling kost je een vast bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag hangt onder meer af van hoe groot je pand is. Om ClearBilling optimaal te laten werken zijn naast de hoofdmeter vaak nog een paar slimme meters en dataloggers nodig. We vragen je die bij aanvang aan te schaffen.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearBilling voor je organisatie kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

“Brabantse bedrijven onder elkaar”

Aan de rand van Breda ligt sinds eind 2017 het enorme evenemententerrein Breepark. Daar bruist het vaak letterlijk en figuurlijk van de energie. De diverse zalen, de evenementenhal en het festival outdoor terrein lenen zich perfect voor evenementen en activiteiten voor gezelschappen tot wel 30.000 bezoekers. Beurzen, feesten, congressen, vergaderingen en méér: Breepark zet er de talrijke faciliteiten graag voor in. Om dat qua energie allemaal in goede banen te leiden, koos men bewust voor Hezelaer Energy.