ClearInsight

clearinsight-hezelaer
Energie Management Systeem (EMS) met zicht op ál je energieverbruik in één portaal

ClearInsight

Als je verantwoordelijk bent voor een of meer gebouwen wil je goed in de gaten houden hoe het met het energieverbruik staat. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Onnodig verbruik wil je zien te voorkomen. Met onze online dienst ClearInsight heb je zicht op al je energieverbruik en zie je direct waar je kunt besparen. ClearInsight verzamelt alle verbruiksgegevens in je gebouw(en) en toont ze in één overzicht. We kunnen overweg met bijna alle soorten energiemeters. ClearInsight gebruik je heel eenvoudig, gewoon op je computer, tablet of smartphone.

Grip op je verbruik

ClearInsight richten we naar je wensen in, op maat en in de huisstijl van je organisatie. De informatie in het Energie Management Systeem (EMS) wordt snel en overzichtelijk grafisch weergegeven. Alle aansluitingen binnen je gebouw vind je in het overzicht terug, met een gebruiksvriendelijke weergave van je elektriciteit-, gas-, warmte- en waterverbruik. Je ziet de geschiedenis van je verbruik in grafieken. Zo kun je verschillende momenten met elkaar vergelijken en vallen bijzonderheden je meteen op. De alarmfunctie waarschuwt je ook nog eens als er iets opvallends gebeurt. Zo houd je grip op al je verbruik.

Direct energie besparen

ClearInsight vertelt je alles over sluipverbruik, zodat je dit kunt aanpakken. Denk aan een boiler die altijd aanstaat, een lekkende kraan of een loeiende verwarming in de opslagkelder. Verspilling van energie is tenslotte zonde. Over energiebesparing gesproken: ClearInsight ondersteunt je ook bij het halen van je duurzaamheidsdoelen. Als je precies weet hoeveel energie je verbruikt bereken je eenvoudig hoe lang het duurt om een duurzame investering, zoals het isoleren van muren en ramen, terug te verdienen. ClearInsight helpt je daarbij inzicht te krijgen in de CO2-uitstoot van je organisatie. We laten zien hoe het verloop van je CO2-uitstoot door de tijd is. Maatregelen die je organisatie treft om minder CO2 uit te stoten worden zo snel zichtbaar.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearInsight voor je organisatie kan betekenen?

Stefan informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Hezelaer houdt ons scherp’

Hij begon ooit als hulpje van de klusjesman, kreeg het vertrouwen van de bewoners en werkt inmiddels alweer 38 jaar voor de VvE van Parkflat Arendsburght in Apeldoorn. Daar is Johan Bluemink verantwoordelijk voor de technische dienst en alles wat daarbij komt kijken. Op energiegebied is Johan sinds enkele jaren zakelijk klant bij Hezelaer Energy. Daar heeft hij tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. “Een goed advies is voor mij het belangrijkst.”