ClearSolar

clearsolar-hezelaer
Zon op je dak, van A tot Z geregeld

ClearSolar

Op steeds meer daken zie je ze: zonnepanelen. Het aantal bedrijven dat op hun dak eigen duurzame energie opwekt neemt rap toe. Niet zo gek, want bedrijfsdaken zijn vaak ruim en leeg en daardoor prima geschikt. Heb jij ook plannen voor zonnepanelen op het dak van je bedrijf of pand? Zie je ertegenop om dit te regelen? Laat je niet tegenhouden, want onze kennis en ervaring helpen je op weg. Als je besluit zonnepanelen aan te schaffen zet je meteen een flinke stap vooruit in de verduurzaming van je bedrijf. Goed bezig dus!

Jij maakt de keuzes

Samen inventariseren we je wensen voor een zonnestroomsysteem. Dat bestaat meestal uit zonnepanelen, optimizers voor meer rendement, een omvormer om de stroom gebruiksklaar te maken en een aansluiting in de meterkast. Dit heb je nodig om energie op te wekken, in je bedrijf te gebruiken en terug te leveren aan het stroomnet. Wil je aan de slag met zonne-energie, maar stel je je dak liever ter beschikking via een huurconstructie? Ook dat kan. Je ontvangt dan een vergoeding in de vorm van dakhuur. Wij berekenen de businesscase, jij maakt de keuzes.

Volledig geregeld

Van begin tot eind nemen we je bij de hand. Heb je een grootverbruikersaansluiting en ruimte voor meer dan 200 zonnepanelen? Als je nog geen SDE-beschikking hebt vragen we die voor je aan. Je dakconstructie nemen we onder de loep, zodat je zeker weet of je zonnedak technisch haalbaar is. Ook verzorgen we de verplichte brutoproductiemeter en een onafhankelijke opleverkeuring. Tot slot doen we de aanmelding bij CertiQ en sluiten een passende PPA-afspraak. Zo zorgen we dat je dak klaar is om zoveel mogelijk zonne-energie op te wekken met een maximaal rendement. Met garantie op je panelen en onze uitstekende service achter de hand, ben je zeker van jarenlang zorgeloos plezier van zon op je dak. Dat is pas echt van A tot Z geregeld.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearSolar voor je organisatie kan betekenen?

Pim informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Zij zijn het cement tussen de stenen’

“Ja, wij zijn absoluut een grootverbruiker.” Eigenaar/oprichter Reinier van Elderen van Frigo uit Breda zegt het zonder blikken of blozen. “Hierbij maken we al jaren gebruik van groene stroom en focussen we ons op besparingsmogelijkheden.” Frigo is gespecialiseerd in de totale logistieke oplossing voor wat zo mooi ‘geconditioneerde goederen’ heet. Met 5 warehouses, waarnaast bevroren ook gekoelde en droge goederen worden opgeslagen, is het duidelijk dat het voor Frigo van belang is om de energieprijs in de gaten te houden. Daarvoor vond men in Hezelaer Energy een betrokken partner: “Die willen altijd meedenken.”