EnergieCoach

hezelaer-direct-duurzaam
Je eigen energie expert om slimme keuzes over energiebeheer te maken

EnergieCoach

Energie is een complex thema. We zitten midden in een energietransitie. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. En ondertussen heb je zelf ook zo je voorkeuren over hoe je je energiebeheer wil inrichten. Een Hezelaer Energy EnergieCoach staat voor je klaar om je energievraagstuk te vereenvoudigen.

Online energiedossier

We werken volgens een beproefd stappenplan, waarin we in eerste instantie kennis willen maken met je wensen. Wat zijn je ambities op energiegebied? Daarnaast kijken we naar de kansen die er liggen op basis van  innovaties of wetgeving. Als we dit 100% helder hebben, maken we een plan met concrete acties die we de komende jaren willen bereiken. Allemaal inzichtelijk via je online energiedossier, zodat je precies ziet waar je staat.

Dit bouwen we door samen een plan van aanpak met tijdslijn te maken aan de hand van vier domeinen:

 • Grip op kosten
  We nemen bestaande energie contracten onder de loep. Door deze slimmer in te richten voorkomen we overbodige kosten. Dit is de eerste winst!
 • Wet- en regelgeving
  We maken inzichtelijk aan welke energie wetgeving je onderneming – nu en in de toekomst – moet voldoen en zorgen dat dit wordt aangepakt.
 • Besparen
  Er zijn altijd mogelijkheden om te besparen. Denk aan beter inzicht in het verbruik of de optimalisatie van het gebouwbeheersysteem.
 • Verduurzamen
  Verduurzamen loont! Samen onderzoeken we de mogelijkheden voor zonnepanelen, EV-laadfaciliteit, maar ook GvO’s.

Wil je persoonlijk advies over wat een EnergieCoach voor je

organisatie kan betekenen?

Pim informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Ze gaan ver, bieden ons echt een totaalpakket’

Hezelaer Energy kreeg er volgens Edward Warendorff van De Mandemakers Groep een ‘best gecompliceerd bedrijf’ als klant bij: “Wij kennen een hoop verschillende entiteiten”, verduidelijkt hij. Het gevoel was vanaf dag 1 goed: “Hezelaer kan meer voor ons doen dan alleen de inkoop van energie. Denk aan ondersteuning, maar ook aan rapportages, het controleren van verbruikscijfers en helpen om energiebesparing te realiseren. Ze gaan ver, bieden ons echt een totaalpakket. Daardoor is Hezelaer Energy echt een toegevoegde waarde voor ons.”