Over ons

ALLES UIT JE
ENERGIE HALEN?

it’s all

clever

Het energievraagstuk ontwikkelt zich doorlopend. Samen met Hezelaer weet jij altijd wat je te doen staat ter realisatie van de door jouzelf gestelde energiedoelstellingen. En gaan wij met elkaar voor een duurzame toekomst, voor ons en de generaties na ons. Want om ons klimaatprobleem kunnen we niet meer heen. Net als jij zijn wij daar dagelijks mee in de weer. Hezelaer Energy voelt zich als geen ander geroepen om aan verduurzaming en transparantie een grote bijdrage te leveren. Verder te gaan dan anderen. Omdat we de kennis, innovatiekracht en tools in huis hebben om energie anders aan te pakken. Met Hezelaer Energy it’s all clear.

Sterk energiebeheer

Voor Hezelaer Energy stopt het niet bij het leveren van de juiste duurzame energie.

We zijn een ‘partner in crime’ met wie onze klanten hun slag in de energietransitie kunnen slaan. We zorgen voor een sterk energiebeheer. Onze energiecoaches adviseren op begrijpelijke wijze over slimme digitalisering en steeds scherpere wetgeving. We helpen energie te besparen en denken met onze klanten mee over het zelf opwekken van energie, bijvoorbeeld op bedrijfsdaken.

Samen lokaal energie opwekken

Onze ambitie gaat verder. Met wind en zon wekken we zelf energie op.

Dat doen we samen met onze dochter Izzy Projects en onze lokale merken als de Traaise Energie Maatschappij in Terheijden en het Nijmeegse Wiek-II. Inwoners spelen daarbij een belangrijke rol. Ze hebben zeggenschap in de projecten of zijn deels zelf eigenaar. Ook werken we aan innovatie om vraag en aanbod van stroom beter op elkaar af te stemmen. Zo kunnen we de energie die we lokaal opwekken steeds vaker echt zelf gebruiken. Om onze focus kracht bij te zetten, én versnelt invulling te geven, heeft Hezelaer zich in de afgelopen jaren ook versterkt met de overname van Shifft (energy software innovators) en deelname in warmtebedrijf Kelvin. 

Een nieuwe aanpak

Waarom doen wij dit? Wij geloven in een nieuwe, heldere aanpak. In een systeem waarin je opwekker en afnemer tegelijk kunt zijn.

Waarin de bewoners van de regio niet buitenspel staan. En waarin onze klanten, mede dankzij zuivere en duidelijke informatie, kunnen meedoen door zelf energie te produceren én te leveren. Zo worden we onafhankelijk en is er in de toekomst voor iedereen genoeg duurzame energie beschikbaar. Ruim baan voor een succesvolle transitie!

Hezelaer Energy door de jaren heen

Hezelaer Energy is geworteld in Noord-Brabant en werd in 2004 opgericht door Herwin Janssen en Jan Willem Dingen. In de eerste jaren richtte Hezelaer zich vooral op duurzame vastgoedontwikkeling. Vanaf 2011 zijn we ons, met de komst van Bjørn Fiedeldij als mede-eigenaar, gaan richten op het leveren van elektriciteit en gas aan zakelijke klanten. Sinds 2015 ligt de focus op duurzame energiedienstverlening.

ClearCheck

Doe de ClearCheck en ontdek wat jij belangrijk vindt bij je keuze voor energie. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je ideale energieplan te bespreken.