ClearData

cleardata-hezelaer
Betrouwbare slimme meter data

ClearData

Ontwikkelingen rond energiedata gaan snel. Dat merk je vast ook binnen je organisatie. Is je bedrijf in de weer met nieuwe energieproducten als zonnepanelen of warmtepompen? Of ben je actief als verhuurder van vastgoed? Logisch dat je je klanten inzicht wil geven in hun energieverbruik. Misschien wel met jullie eigen app. Met ClearData bieden we de mogelijkheid om op een makkelijke manier verbruiksgegevens uit de slimme meter te verkrijgen. Wij zorgen dat dit voldoet aan alle eisen. Jij gebruikt de P4-data zoals jij dat wil.

Gecertificeerd als ODA
Je ontvangt slimme meter data zonder gedoe, want Hezelaer Energy is gecertificeerd als Onafhankelijk Diensten Aanbieder (ODA) en mag daarom de slimme meter uitlezen van iedereen die daarvoor toestemming heeft gegeven. Handig voor jou, want zo heb je hier geen omkijken naar. Om de P4-data snel op te halen werken we samen met de netbeheerders en Energie Data Services Nederland (EDSN). De jaarlijkse verplichte controles nemen we je uit handen en je werkt altijd op basis van de laatste digitale ontwikkelingen. Aan de beveiliging van je data en de privacy van je organisatie stellen we vanzelfsprekend hoge eisen.

API-koppeling eenvoudig te integreren
Gemak en betrouwbaarheid staan voor ons voorop. Onze softwareontwikkelaars zijn er voor je ingedoken. Met ClearData voorzien we je van een plug&play API-koppeling met een handige beheeromgeving en 100% service. De API-koppeling kun je eenvoudig in je eigen software integreren. Op je verzoek leveren we de juiste hulpmiddelen mee. Met het beheerportaal heeft iedereen in je organisatie inzicht in de aangevraagde aansluitingen en de stand van zaken rondom de data. Met ClearData bieden we een P4-service waarmee jij helemaal zelf ‘in control’ bent. En kom je er niet uit? We bieden standaard support door onze eigen softwareontwikkelaars om jou op weg te helpen.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearData voor je organisatie kan betekenen?

Stefan informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

Klantrelatie leidt tot stukje wederkerigheid

Doen we het zelf of besteden we het uit? Dat is een vraag die veel bedrijven zichzelf stellen. Zo ook Zelfstroom, de grootste verhuurder van zonnepanelen van Nederland. Daar doet men graag waar men goed in is en dus koos manager innovatie en realisatie Rik Verstijnen ervoor om voor het uitlezen van de slimme meterstanden in zee te gaan met Hezelaer Energy. Daar kreeg hij geen spijt van: “Data uitlezen is een vak apart. Hezelaer heeft dat helemaal in de vingers”, klinkt het tevreden.