ClearCustom

clearcustom-hezelaer
Software die perfect aansluit bij jouw bedrijf

ClearCustom

De software oplossingen van Hezelaer Energy geven jouw energiebeheer een flinke boost. We helpen jouw bedrijf om energie te besparen en zorgen voor optimaal inzicht in je energieverbruik. Zo ben je al aardig op weg. Toch kunnen we ons voorstellen dat je meer nodig hebt. Dat je daarnaast op zoek bent naar specifieke integratie van onze diensten in jouw bedrijfsprocessen. Met ClearCustom maken we het voor je.

Uitbreiding op maat

Onze standaarddiensten breiden we met ClearCustom op maat uit. Denk bijvoorbeeld aan data-connectors (API’s) of geautomatiseerde exports (FTP) naar softwarepakketten die jij gebruikt. Handig, bijvoorbeeld als je energiekosten wil exporteren naar jouw eigen boekhoudpakket. Of als je verbruiken van gebouwen wil wegschrijven naar een vastgoed beheerpakket van een winkelketen met meerdere vestigingen. Zo beschik je altijd over je energiegegevens op de manier zoals jij dat wil. Daarmee bespaar je tijd, geld en energie. Wij op onze beurt onderhouden jouw nieuwe software. Jij krijgt er gemak voor terug. Vooraf maken we heldere afspraken. Zo weten we samen waar we aan toe zijn.

Wil je persoonlijk advies over wat ClearCustom voor jouw organisatie kan betekenen?

Stefan informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 20 08 073


it’s all

smart

Klantrelatie leidt tot stukje wederkerigheid

Doen we het zelf of besteden we het uit? Dat is een vraag die veel bedrijven zichzelf stellen. Zo ook Zelfstroom, de grootste verhuurder van zonnepanelen van Nederland. Daar doet men graag waar men goed in is en dus koos manager innovatie en realisatie Rik Verstijnen ervoor om voor het uitlezen van de slimme meterstanden in zee te gaan met Hezelaer Energy. Daar kreeg hij geen spijt van: “Data uitlezen is een vak apart. Hezelaer heeft dat helemaal in de vingers”, klinkt het tevreden.