Kennisevent Eindhoven groot succes, laatste plaatsen voor Utrecht

Op 23 mei vond het eerste kennisevent plaats in Eindhoven. Bekijk snel de beelden en proef de sfeer.

Bijna iedere ondernemer is bezig met het thema ‘duurzaamheid’ of moet er iets mee. Daarom hebben we de bezoekers bijgepraat over de ontwikkelingen in de energiemarkt, de veranderende risico’s die daarbij komen kijken en de gevolgen voor aansprakelijkheid. Het was een geslaagde middag met als afsluiting de mogelijkheid om te speeddaten met een van de sprekers. Dat alles onder de energieke begeleiding van Jaap Jongbloed.

De allerlaatste gratis plaatsen zijn beschikbaar voor 20 juni a.s. in Utrecht, dus als je snel bent kun je er nog bij zijn.

Aanmelden

Zicht op Zaken live is een initiatief van Hezelaer Energy (onderdeel van ENVIEM) en onze kennispartners Holla legal & tax en Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Samen staan we sterk in de energietransitie!

Overzicht