Kennisevent duurzaam ondernemen voor vastgoed en MKB

Energie, risico’s en aansprakelijkheid… cruciale onderwerpen bij het verduurzamen van je bedrijf. Om je flink op weg te helpen organiseren we samen met Zicht adviseurs en Holla legal & tax drie kennisevents in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onder de bezielende leiding van Jaap Jongbloed gaat Bjorn Fiedeldij (oprichter van Hezelaer Energy) in op het veranderende energielandschap. Experts van Zicht en Holla geven inzicht in verzekerbare risico’s en aansprakelijkheid.

Gratis persoonlijke quickscan
Een gratis 1-op-1 quickscan tijdens het evenement geeft inzicht in je specifieke situatie. Je krijgt concrete handvatten mee. Kom in beweging en kies zelf het onderwerp: energie, risico’s of aansprakelijkheid

Meer weten of gelijk aanmelden

Overzicht