EnergyAlert – energieprijzen stijgen in recordtempo

Het nieuws van de afgelopen dagen is jou beslist niet ontgaan: de energieprijzen zijn in een recordtempo gestegen en aan deze stijging lijkt helaas voorlopig geen einde te komen. Er wordt zelfs gesteld dat de tarieven nog verder zullen toenemen, mogelijk tot wel vijf maal (!) zo hoog als nu. Dat is uitzonderlijk. En het vraagt om een groot bewustzijn. Hezelaer Energy informeert jou graag over hetgeen jij – en wij voor jou – kunnen ondernemen om de gevolgen tot een minimum te beperken.

Hoe kan jij energie besparen?
Iedereen maakt zich terecht zorgen over wat de nieuwe situatie betekent voor de energierekening. Alhoewel wij ook nog niet alle antwoorden hebben, delen we graag alvast het volgende:

  • Bespaar bewust energie waar het kan: draai de thermostaat terug én ga uitgekiend om met verlichting en andere grote stroomverbruikers.
  • Wij laten de jaarrekening eerder toekomen. Dit geeft je sneller inzicht zodat je erop kunt anticiperen.
  • Voor verdere info: volg onze website www.hezelaer.nl of maak een afspraak met onze energiecoach via telefoonnummer 076-3030720. Mailen kan natuurlijk ook, itsallclear@hezelaer.nl.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Hezelaer Energy staat paraat.

  • Beschik je over een installatie die kan worden afgeschakeld, dan kun je veel kosten besparen.
  • Heb je de beschikking over installaties die kunnen worden ingezet om elektriciteit te produceren, bv. een aggregaat met een vermogen van ten minste 100kVA, neem dan contact op met onze EnergieCoach.
Overzicht