Klimaatsysteem? Ontvang nu een besparingsgarantie!

Hoe mooi zou het zijn als je klimaatinstallatie kon zorgen voor meer comfort, en je meteen ook nog eens veel energie zou besparen? Met de online dienst ClearOptimizer krijg je het voor elkaar. Door gebruik te maken van algoritmes stuurt ClearOptimizer je gebouwbeheersysteem namelijk slim aan. 

Besparing tot meer dan 40%
De slimme aanpak zorgt voor energie waar en wanneer het nodig is. Zo kan ClearOptimizer sturen op een comfortabeler klimaatgevoel voor de gebruikers. Het rendement van je systeem neemt ook nog eens aanzienlijk toe, wat er in de praktijk voor zorgt dat je veel energie bespaart. De zelflerende software ‘denkt’ minimaal 24 uur vooruit. Er wordt daarbij rekening gehouden met actuele energieprijzen, de weersverwachting, en eigenschappen van de technische installatie. De warmtecapaciteit van het gebouw wordt zodoende optimaal benut en de energiebronnen worden zo efficiënt mogelijk ingezet. Daardoor ontstaat een energiebesparing op klimatiseren van zeker 15%. De praktijk leert dat deze besparing kan oplopen tot meer dan 40%! Je aankoop heb je dus al bliksemsnel terugverdiend.

Geen aanpassing nodig!
Om ClearOptimizer zijn werk te laten doen zetten we een communicatiemodule op het bestaande gebouwbeheersysteem. Deze module neemt de aansturing van het systeem over. Heel eenvoudig, want verder is er geen aanpassing nodig! En stel dat het internet uitvalt, dan neemt je bestaande gebouwbeheersysteem het gewoon weer over. Zo ben je altijd verzekerd van een goed binnenklimaat. ClearOptimizer is geschikt voor de 10.000 grootste gebouwen van Nederland, zoals onderwijsinstellingen, gemeentehuizen, kantoren, werkplaatsen en magazijnen. Door de eenvoudige implementatie van de software binnen je gebouwbeheerssysteem start je direct met besparen. 

Kort samengevat:

  • Maximaal rendement én meer comfort
  • Geschikt voor de 10.000 grootste gebouwen van Nederland
  • Vaak al binnen 1 jaar terugverdiend – zie rekenmodel
  • Besparingsgarantie

Wil jij ook energie en kosten besparen met meer comfortgevoel? Neem vandaag nog contact op via www.hezelaer.nl/adviesgesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Overzicht