Samen met VvE Belang dé partner voor VvE’s en hun beheerders

Zaandijk – Annemieke Duinmeijer, enthousiaste VvE-beheerder bij RLD Beheer, heeft al jarenlang een waardevolle samenwerking met Hezelaer Energy, partner van Stichting VvE Belang. Met meer dan 90 VvE’s onder haar hoede, is Annemieke verantwoordelijk voor vele taken, waaronder de advisering van VvE’s over energiecontracten. Vijf jaar geleden kwamen Annemieke en Hezelaer Energy voor het eerst met elkaar in contact via een gezamenlijke opdrachtgever. Sinds die dag hebben bijna alle VvE’s van RLD Beheer zich aangesloten bij Hezelaer Energy.

Blije klanten
Annemieke over de samenwerking: ‘’Mijn grootste drijfveer is het blij maken van mijn klanten en het verkrijgen van waardering voor de taken die ik uitvoer. Het belangrijkste aspect van mijn beroep is onbetwist de dienstverlening. Als de dienstverlening goed en tijdig wordt uitgevoerd, dan voer ik mijn beroep goed uit. Hier ondersteunt Hezelaer Energy mij enorm goed in, door duidelijk en snel te communiceren én door direct aan te leveren wat wij van ze vragen. Dit vormt dan ook de basis van onze uitstekende samenwerking.‘’

Dé partner voor VvE’s en hun beheerders
Eén van de sleutelfiguren in deze samenwerking is Benjamin Bus, de EnergieCoach van Hezelaer Energy. Annemieke en Benjamin werken al vijf jaar prettig samen en hebben een uitstekende band opgebouwd. Zodra Annemieke een vraag heeft, hoeft ze maar een telefoontje te plegen en ze wordt direct met Benjamin in contact gebracht. Zijn snelle en deskundige hulp heeft haar al talloze keren uit de brand geholpen. Daarnaast heeft Hezelaer Energy zich door de jaren heen onderscheiden als dé VvE-specialist. Dankzij het grote klantenbestand, dat uit duizenden VvE’s bestaat, is er een sterke reputatie opgebouwd. Deze reputatie is eerder al versterkt door de samenwerking met VvE Belang, een onafhankelijke belangenbehartiger van VvE’s en hun beheerders. Door deze samenwerking voelt Hezelaer Energy zich nog meer geroepen om VvE’s te ondersteunen en te adviseren bij complexe energiezaken.

Betrouwbare energieoplossingen
Met een vleugje humor en een flinke dosis enthousiasme vertelt Annemieke graag over haar ervaringen met Hezelaer Energy. Daaruit valt onomwonden op te maken dat RLD Beheer – dankzij de samenwerking – haar dienstverlening aan de VvE’s verder heeft kunnen verbeteren én klanten nóg beter kan voorzien van eerlijke en betrouwbare energieoplossingen. Duinmeijer vervolgt: ‘”Wat ik heel belangrijk vind, is dat Hezelaer Energy niet doet aan de ‘kleine lettertjes’. Alles is heel transparant en wij weten precies wat we aan elkaar hebben. Dit geeft een zekerheid die wij direct aan de klanten kunnen communiceren. Zo kan het dus ook!”

Ook benieuwd naar wat Hezelaer Energy voor VvE’s en hun beheerders kan betekenen? Neem dan contact op via 076 30 30 720 of mail naar energiecoach@hezelaer.nl.

Overzicht