‘Brabantse bedrijven onder elkaar’

Aan de rand van Breda ligt sinds eind 2017 het enorme evenemententerrein Breepark. Daar bruist het vaak letterlijk en figuurlijk van de energie. De diverse zalen, de evenementenhal en het festival outdoor terrein lenen zich perfect voor evenementen en activiteiten voor gezelschappen tot wel 30.000 bezoekers. Beurzen, feesten, congressen, vergaderingen en méér: Breepark zet er de talrijke faciliteiten graag voor in. Om dat qua energie allemaal in goede banen te leiden, koos men bewust voor Hezelaer Energy.

Vanaf het allereerste uur is Breepark klant bij Hezelaer. ”Er was direct een klik”, volgens marketing medewerker Margot. “We zijn twee Brabantse bedrijven onder elkaar, bovendien in dezelfde plaats gevestigd. Dat gaf heel snel een ‘ons kent ons’ gevoel.” Bij het aangaan van de samenwerking koos Breepark nadrukkelijk voor duurzaamheid als speerpunt. Dat was bij Hezelaer uiteraard niet aan dovemansoren gericht. “Duurzaamheid is voor ons écht van belang, omdat we hier aan de rand van een prachtig natuurgebied gevestigd zijn”, vervolgt Margot.

Zonnepanelen

Een belangrijke rol in de duurzame aanpak van Breepark is weggelegd voor zonnepanelen. “Daarvan liggen er bijna 4000 op ons terrein”, wordt uitgelegd. De gemaakte keus voor Hezelaer is een ‘samenwerking voor de toekomst’: “Hezelaer Energy is voor ons zeker niet zómaar een leverancier. We hebben echt een heel prettige klantrelatie met elkaar en we weten elkaar over en weer te vinden.”

Overzicht