Shifft valt nu onder Hezelaer Energy

Vanaf vandaag is Shifft onderdeel geworden van Hezelaer Energy. Daar zijn we heel trots op, want voortaan kunnen we jou nóg beter van dienst zijn. We beschikken in het vervolg over nóg meer kennis, professionele collega’s en infrastructuur voor innovatief energiebeheer. Een prachtige stap in de toekomst, vooruit in de energietransitie.

Een gesprek met Björn Fiedeldij (Commercieel Directeur)

“Shifft en Hezelaer Energy werkten al lange tijd samen. We maakten reeds gebruik van elkaars kennis en mogelijkheden. Door nu volledig samen te gaan kunnen méér faciliteiten benut worden. Dit betekent dat opdrachtgevers nóg meer mogelijkheden in energiemanagement geboden kan worden. De integratie levert dan ook een mooie verruiming van de dienstverlening op. En dat leidt weer tot een hogere klanttevredenheid. Daar is het ons allen om te doen. We zijn dus blij en trots tegelijk en kijken uit naar de tijd die komen gaat.”

Overzicht