Uniek! Energie inkopen zoals de grote jongens

energie-opwekken-hezelaer-banner

Uniek! Energie inkopen zoals de grote jongens

Van retailketen tot industriële afnemer, in de grootzakelijke markt is inkoopspreiding al heel gangbaar. Bij Hezelaer Energy vinden we dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met MarktVast kan iedereen meebewegen met de gemiddelde marktprijs. In deze turbulente markt is dit een verstandige keuze:

  • Iedere dag kopen we een deel van uw verbruik in
  • Gokken op prijs is niet meer nodig, want u betaalt altijd de gemiddelde marktprijs
  • U behoudt het voordeel bij prijsdalingen
  • Voor het begin van het kalenderjaar weet u welk tarief u gaat betalen

MarktVast contract voor 2022

Wat als u een MarktVast contract had voor 2022? Met een MarktVast contract koopt u vooraf gespreid in en heeft u zekerheid over uw energietarief. In 2021 kopen we elke dag alvast een beetje van uw energie in voor 2022. Door de gespreide inkoop heeft de prijsstijging die we nu zien, maar beperkt invloed op uw energietarief voor komend jaar. Dit in tegenstelling tot iemand die nu nog een energiecontract moet vastleggen. MarktVast biedt u zekerheid.

Een terugblik op de eerste helft van 2021 

In onderstaande grafiek ziet u de ontwikkeling van de markt en het gemiddelde MarktVast tarief op basis van de eerste helft van 2021.

Wij zijn er van overtuigd dat een energiecontract met een gemiddeld markttarief (ons MarktVast-contract) ook nú en voor de toekomst een verstandige en transparante keuze is. U hoeft zich nooit meer af te vragen of u het goed heeft gedaan of dat het toch nog beter kon! U betaalt altijd een gemiddeld markttarief en dat vinden we wel zo eerlijk.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om te kijken of MarktVast bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.