Tarieven Netbeheerders

zelfstroom-hezelaer

Tarieven Netbeheerders

Om energie geleverd te krijgen bij een kleinverbruikaansluiting is een Aansluit- en transportovereenkomst met de netbeheerder nodig. Op deze overeenkomst zijn Algemene Voorwaarden van toepassing welke door de netbeheerders zijn opgesteld in samenspraak met de Consumentenbond. Elke netbeheerder publiceert haar standaard tarieven op haar eigen website. Voor een kleinverbruikaansluiting brengt Hezelaer de kosten voor de netbeheerder voortvloeiend uit de Aansluit- en transportovereenkomst bij de klant in rekening.

Tarieven netbeheerders

Vanaf 1 augustus 2013 is het nieuwe marktmodel van kracht voor Nederlandse consumenten en kleinverbruikers. Dit betekent onder andere dat de energieleverancier verantwoordelijk is voor de totstandkoming van een Aansluit- en Transportovereenkomst. Deze overeenkomst regelt de instandhouding van de aansluiting en het transport van energie.

De jaarlijkse netwerktarieven van de netbeheerders zijn te raadplegen op de website van uw netbeheerder. Klik hieronder op de naam van uw netbeheerder om de tarieven te raadplegen.