Hoe pak je dat aan zo’n label C?

Ben jij verantwoordelijk voor een gebouw van meer dan 100m2 met functie kantoor, onderwijs, bijeenkomst, gezondheidszorg, logies, sport of winkel? Is minstens de helft van je pand in gebruik als kantoor? Voor deze gebouwen is per 1 januari 2023 een energielabel C verplicht. Ben jij al zover?

Op dinsdag 1 februari 2022 om 14.30 uur was een koffiebreak georganiseerd waarin je te weten kwam hoe jij jouw energielabel C in vier stappen bereikt. Zo weet je precies wat nodig is om dit op tijd te regelen.

  • Hoe breng je in kaart welke maatregelen je kunt nemen, wat dit kost en wat dit oplevert?
  • Zijn er subsidies beschikbaar?
  • Hoe zorg je dat de maatregelen op tijd zijn uitgevoerd?
  • Registratie van je label C bij de RVO

Tijdens de koffiebreak kon je live via de chat vragen stellen aan het deskundig panel.

Heb je de webinar gemist? Terugkijken kan hier.

Overzicht