PERSBERICHT: ENVIEM neemt een meerderheidsbelang in Holding Hezelaer B.V.

Persbericht

Harderwijk/Breda, december 2022

De Hezelaer Groep bestaat uit een aantal bedrijfsonderdelen die in Nederland verschillende activiteiten uitoefenen op het gebied van duurzame energie-opwekking, alsmede handel in en levering van elektriciteit, gas en warmte. Tevens verzorgt de Hezelaer Groep diverse overige energie gerelateerde diensten.

Door het nieuwe partnership zullen ENVIEM en Hezelaer hun posities in de Nederlandse energiemarkt verder versterken en daardoor in staat zijn een breder duurzaam dienstenpakket aan te bieden aan hun klanten. Hezelaer zal als “brand in motion” binnen de ENVIEM groep gaan zorgen voor de nodige nieuwe creatie van energie ten behoeve van de verdere groei en duurzame ontwikkeling van ENVIEM en Hezelaer.

BE THE ENERGY!

 

De overname is per 1-12-2022 geëffectueerd na goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

 

_____________________________________________________________________________________

 

ENVIEM is een Nederlands TOP 25 familiebedrijf met een gezonde ambitie op duurzaam energiegebied, naast het bouwen aan duurzaamheid binnen ENVIEM is ENVIEM verder actief op een aantal verschillende markten in de Noordwest Europese- olie- en energiesector.

ENVIEM is onder meer bekend van de TinQ en GULF tankstations in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, alsmede van de smeermiddelen fabriek Transnational Blenders in Dordrecht en haar label North Sea Lubricants met een verkoopnetwerk in meer dan 50 landen, wereldwijd.

 

Hezelaer Groep is een Nederlands energiebedrijf dat enerzijds elektriciteit en gas levert onder vergunning van de ACM aan met name de zakelijke markt en anderzijds zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van duurzame decentrale energiesystemen, waarbij een koppeling wordt gemaakt tussen duurzame productie en levering aan de eindklant op de meest efficiënte wijze. De Hezelaer Groep voert haar activiteiten op dit moment uit vanuit haar kantoren in Breda, Eindhoven en Nijmegen.

Overzicht