Terug

Wat kan Meting & Facturatie opleveren?

Dat is helemaal afhankelijk van uw situatie. Voor een beheerder van een bedrijfsverzamelgebouw of studentenhuis gaat er veel tijd zitten in de administratie. Dan is het al erg fijn als de facturatie van energiekosten volledig geautomatiseerd wordt, zodat die uren en kosten komen te vervallen.  

Bij een VvE is een eerlijke en transparante verdeling van de kosten een belangrijk voordeel van onze dienst. Vaak gaat het dan om de warmte die centraal wordt opgewekt, maar per ruimte verbruikt. Door meters op radiatoren te installeren, of in specifieke gevallen warmtedoorvoermeters en gastussenmeters te plaatsen, kunnen wij precies zien wat elke eindgebruiker afneemt en de kosten daarop baseren. Iemand die zijn radiatoren altijd open laat staan, zal dan meer betalen dan iemand die zuiniger met de energie omgaat. Zo stimuleert u de eindgebruikers om niets te verspillen, wat niet alleen voordelen oplevert voor hun portemonnee, maar ook voor onze planeet.  

Tenslotte werken we ook samen met bedrijven die onze dienst alleen gebruiken om hun eigen verbruik te meten en monitoren. Zij hoeven de kosten niet door te berekenen. Voor deze klanten zijn alleen de inzichten in het verbruik per ruimte, afdeling of activiteit al heel waardevol. Daarmee voorkomen ze verspilling en besparen ze op de kosten. Alle veelgestelde vragenContact
Jasmijn

Jasmijn

Bel 076 30 30 720