Traaise Energie Maatschappij

trem-terheijden-sterker-dorp-DSC00541-1920x700

Traaise Energie in jouw woning

Je wilt graag Traaise stroom / Transitiegas afnemen van je eigen lokale Traaise Energie Maatschappij. Het aanvragen van Traaise energie is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en klik op de button ‘Ja, ik ga akkoord met een nieuw VolFlex energiecontract’. Je ontvangt jouw nieuwe energiecontract per e-mail. We leveren de Traaise energie vanaf de door jou gekozen ingangsdatum! Gefeliciteerd!

Traaise stroom
Vanaf maart 2023 komt onze Traaise stroom van Windmolen De Noord en straks ook van zonnepark de Bergen. Tot het moment dat de windmolen stroom levert, gebruiken we lokaal opgewekte energie van het Windpark Hazeldonk in Breda.

Transitiegas
Kun jij momenteel nog niet van het gas af, maar wil jij op termijn je woning zeker verduurzamen? Stap dan over op Transitiegas. Dit houdt in dat we gas leveren tot het moment dat je woning kan worden aangesloten op het Traais Warmtenetwerk of een andere duurzame Traaise energiebron.

Wordt jouw woning aangesloten op het Traais Warmtenetwerk, dan betekent dit ook overstappen op elektrisch koken. Doe je dit liever stap voor stap? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen met Transitiegas voorlopig op gas te blijven koken. Bij Netbeheerder Enexis kun je je gasaansluiting laten verkleinen tot een zogenaamde kookgasaansluiting tegen een verlaagd vastrecht.

Onze leveringspartner
Voor het leveren van Traaise stroom en Transitiegas is energiebedrijf Hezelaer Energy B.V. onze partner. Dit Bredase energiebedrijf is in het bezit van de vereiste leveringsvergunningen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

 

Aanvragen Traaise Energie

  • Vul onderstaand formulier in
  • Klik op de button ‘Ja, ik ga akkoord met een nieuw VolFlex energiecontract’
  • Je ontvangt je energiecontract per mail

  • ivm automatische incasso
  • Let op! Sluit alleen een nieuw energiecontract af als je vrij bent om op te stappen bij je huidige leverancier.

Traaise stroom wordt aangeboden op basis van een VolFlex contract van Hezelaer Energy met onderstaande specificatie en voorwaarden

KAN IK
JE HELPEN?

it’s all

friendly