Nooit meer op zoek naar een meter!

Een duidelijk overzicht van alle meters in een verzamelgebouw of appartementencomplex.

Meter Management
Vanaf nu beheert u al uw energiemeters in een overzichtelijke tool

Uitleg Meter ManagementUitleg Meter Management
 

Meter Management zorgt voor een duidelijk overzicht van alle meters in een verzamelgebouw of appartementencomplex. U brengt met de tool eenvoudig zelf uw meters in kaart, zodat u ze daarna op elk moment kunt terugvinden. De tool bevat dus een administratief overzicht van alle meters, inclusief serienummer, ruimte-omschrijving en foto’s. De data afkomstig van slimme meters zijn te valideren, zodat u weet dat ze goed functioneren. Afhankelijk van uw huidige metervoorziening, kunnen we ook nieuwe slimme meters plaatsen.

Voor wie is Meter Management interessant?

Meter Management is interessant voor u als u een flinke set aan meters in uw gebouwen heeft en steeds weer op zoek moet naar de plaats waar die meters zich bevinden. Bijvoorbeeld als u een bedrijfsverzamelgebouw beheert met diverse (hoofd)meters. Maar welke meter zit nu waar en waar dient hij voor? Onze tool geeft een handig administratief overzicht. Meter Management wordt gebruikt door vastgoedbeheerders, verhuurorganisaties van appartementen en eigenaren van kantoorpanden en verzamelgebouwen.

Installatie en kosten van Meter Management

Meter Management is een eenvoudige tool die je gebruikt om een administratief overzicht te krijgen van alle meters in uw gebouw. Samen met u bekijken we of u ook nieuwe slimme meters nodig heeft. De online tool gebruikt u gewoon op uw eigen computer, tablet of smartphone. De kosten variëren aan de hand van het aantal meters.

Wilt u ook inzicht in uw verbruik om te besparen? Bekijk dan onze dienst Inzicht & Monitoring. Voor een automatische facturatie aan eindverbruikers verwijzen we u naar onze dienst Meting & Facturatie.

Metermanagement

Wij faciliteren meteradministratie en/of databeheer van zowel conventionele als slimme meters.

Benjamin Ik help u graag!
Bel +31 (0)76 30 30 720

 

Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720