Inzicht & Monitoring

Inzicht, controle en analyse van uw energiegegevens in een gebruiksvriendelijk portaal op maat. Altijd en overal beschikbaar voor gebouwbeheerders.

Inzicht & Monitoring
Een helder overzicht van alle verbruiksdata binnen uw gebouw.

Uitleg Inzicht & MonitoringUitleg Inzicht & Monitoring
 

Grip op uw energieverbruik

Wanneer u verantwoordelijk bent voor één of meer gebouwen, is het prettig controle te hebben over de verschillende energiestromen. U wilt niet voor verrassingen komen te staan en onnodig veel elektriciteit, gas, warmte en water verbruiken. Met onze dienst Inzicht & Monitoring krijgt u grip op al het energieverbruik en ziet u waar besparing mogelijk is. De online tool verzamelt alle verbruiksdata binnen uw gebouw en toont deze in een helder overzicht, overal toegankelijk en ingericht naar uw wensen en huisstijl.

Wanneer is Inzicht & Monitoring interessant?

Onze tool geeft inzage in het energieverbruik binnen gebouwen en speurt eventueel sluipverbruik op, zodat u dit kunt verhelpen. Denk aan een boiler die continu aanstaat, een lekkende kraan of een loeiende verwarming in de opslagkelder. Inzicht & Monitoring is bijvoorbeeld ideaal wanneer u meerdere gebouwen heeft en de energieprestaties van de verschillende vestigingen wilt vergelijken. U kunt de dienst ook gebruiken bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen; inzichtelijk energieverbruik geeft uw besparingspotentieel aan. Gebruik de data om te berekenen in welk tijdsbestek een eventuele investering is terugverdiend, zoals de isolatie van muren en ramen. Zo kunt u gebouwen efficiënter inrichten en gebruiken.

Werkwijze, installatie en kosten

Als we met u om de tafel zitten, stellen we uw wensen en uitdagingen vast. Vervolgens kijken we welke meters uw pand gebruikt en stellen we de tool hierop af. De enige voorwaarde voor Inzicht & Monitoring is dat uw meters op afstand zijn uit te lezen. Voor kleingebruikers zijn dat alle slimme elektriciteits- en gasmeters. Om submeters af te lezen komt onze monteur langs voor het installeren van dataloggers. Inzicht & Monitoring is een online dienst, dus u gebruikt deze gewoon op uw eigen computer, tablet of smartphone. Wij richten de tool volledig in naar uw wensen en huisstijl; daarom variëren de kosten van de tool per klant.

Dashboard op maat met real-time inzichten

Wij geloven dat een tool krachtiger is als deze alleen doet wat u wilt en niet is overladen met functies die u niet gebruikt. Daarom bestaat de dienst Inzicht & Monitoring uit een ‘Standaard’ of ‘Plus’ pakket. U kiest zelf welk pakket het beste bij uw wensen past. Met ons Standaard pakket wordt het dashboard op maat gemaakt in de huisstijl van uw organisatie. In een gebruiksvriendelijk overzicht vindt u alle aansluitingen binnen het gebouw, met een real-time inzicht over uw elektriciteit-, gas-, warmte- en waterverbruik. U ziet de geschiedenis van uw energieverbruik in grafieken om momenten te vergelijken en excessen op te sporen. Door de alarm functie houdt u bovendien eenvoudig grip op uw energiestromen en kunt u beginnen met besparen.

Liever uitgebreid energiebeheer?

Wilt u meer controle over uw energiekosten dan kiest u voor het Plus pakket met aanvullende budgettering functies. Bovendien ontvangt u met het Plus pakket uitgebreide maatwerk rapportages en kunt u onbeperkt gebruikers toevoegen. Zo wordt energiebeheer eenvoudig in uw organisatie opgenomen.

 

TIP! Heeft u een flinke set aan meters in uw gebouwen en moet u steeds weer op zoek moet naar de plaats waar die meters zich bevinden. Dan is onze Meter Management oplossing ideaal voor u.

Als gebouweigenaar wil je toch inzicht en controle hebben over het energieverbruik? Inzicht & monitoring biedt alle mogelijkheden.

Benjamin Ik help u graag!
Bel +31 (0)76 30 30 720

 

Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720