Wij helpen u bij slim inkopen van groene energie

Met onze vaste en variabele contracten voor bedrijven bieden we oplossingen voor elke energiebehoefte.

Energielevering zakelijke markt

U wilt altijd het beste tarief voor de onderneming, dat staat vast. Maar dat betekent niet automatisch dat het tarief zelf ook vaststaat. Als ondernemer heeft u alle keuzevrijheid in het contract dat u wilt aangaan. Daarbij zijn variabele tarieven een aantrekkelijk alternatief geworden voor vaste tarieven. Maar ook bij een vast tarief kunt u bij ons zelf bepalen hoe het tot stand komt. Gaat uw voorkeur uit naar duurzame energie? Dan is het goed om te weten dat dat bij Hezelaer bijna een randvoorwaarde is, net zoals volledige transparantie over het tarief en een uitgebreide service.

Welk contract past bij mijn onderneming?

Wij begrijpen dat elk bedrijf – zzp, mkb of grootzakelijk – verschilt in de mate van verbruik en de manier waarop er met energie wordt omgegaan. Misschien wilt u met de onderneming nergens aan vastzitten en altijd de actuele marktprijs betalen? Of is het voor de komende jaren juist belangrijk om het energietarief vast te zetten? Bij Hezelaer gaan we graag op zoek naar de meest strategische optie voor uw onderneming. Onze specialisten kijken uitgebreid naar uw wensen, de context van de onderneming en alle voor- en nadelen op de lange termijn.

Duurzaam is meer dan alleen groen

Bij Hezelaer zien we duurzaam niet alleen als groen. Duurzaam is ook slim omgaan met energie, waarbij technologie en data een steeds belangrijkere rol spelen. De introductie van meters en software kan energieverbruik inzichtelijk maken en verspilling tot een minimum beperken. En zo zijn er meer bedrijfsvoordelen te behalen met behulp van energiedata. Denk aan het eerlijk en geautomatiseerd verrekenen van het energieverbruik na de hoofdmeter, bijvoorbeeld in een gedeeld kantoorpand met verschillende gebruikers. In de industriële sector biedt de slimme analyse van energiedata zelfs kansen om productieprocessen efficiënter in te richten en zo een concurrentievoordeel te behalen. Lees meer over onze diensten Meting & Facturatie en Energy Intelligence.

windmolen park

 

Met behulp van data en technologie richten we onze diensten - en daarmee uw energiezaken - zo duurzaam mogelijk in.

Pim Ik help u graag!
Bel 076 30 30 720

 

 

Breepark evenementencomplex in Breda

Een totaaloplossing op maat voor het complete energiemanagement.

Breepark is een splinternieuw vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. In 2017 opende er een groot evenementencomplex met verschillende faciliteiten en elementen waaronder een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden en meerdere congres- en vergaderzalen. Hezelaer installeerde tijdens de bouw van het complex 40 tussenmeters en richtten we onze Meting & Facturatietool volledig op maat in. Hezelaer levert energie en de facturatie daarvan – naar permanente huurders én tijdelijke onderhuurders – verzorgt de klant met een paar klikken in ons portaal.

Naar case


Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720