Energievernieuwers

Overal waar energie stroomt, brengen onze energiediensten uw onderneming naar een volgende fase.

Naar de energiediensten

Strategische keuzes voor de toekomst

Hezelaer is een team van energievernieuwers, gespecialiseerd in de zakelijke markt. Met onze technische achtergrond en fascinatie voor technologie kijken we anders naar het veranderende energielandschap. We analyseren data om kritisch naar de status quo te kijken. En gebruiken onze kennis en ervaring om strategische keuzes voor de toekomst te maken. Wat betreft energielevering staan we voor zo veel mogelijk duurzaam opgewekte energie, eerlijke en inzichtelijke tarieven en optimale keuzevrijheid voor onze klant. Maar we zien energie niet alleen als handelswaar…

Energie als essentiële bron van informatie

Wij geloven dat als ondernemers meer inzage hebben in hun energiedata, ze daar grote bedrijfsvoordelen mee kunnen behalen. Voordelen die verder gaan dan het slim inkopen van energie en voorkomen van energieverspilling. Denk aan het eerlijk en geautomatiseerd verrekenen van het energieverbruik na de hoofdmeter, bijvoorbeeld in een gedeeld kantoorpand met verschillende gebruikers. In de industriële sector biedt de analyse van energiedata zelfs kansen om productieprocessen efficiënter in te richten en meer omzet te draaien. Energie kan dan een groot concurrentievoordeel voor de onderneming zijn.

Slimme, datagedreven diensten op maat

Energie is de spil in elke onderneming en de manier waarop we daarmee omgaan is flink in transitie. Het is onze missie om bedrijven met een vernieuwende blik naar energie te laten kijken. Of het nu gaat om de voordelige inkoop, het slimme beheer of de verduurzaming van de energievoorziening. Overal waar energie stroomt, kunnen onze diensten uw onderneming naar een volgende fase brengen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en denken op businessniveau mee. Zo geven we samen met onze klanten de energietransitie vorm en benutten we alle kansen die deze met zich meebrengt.

Energic Group

Energic Group is een samenwerking van datagedreven vernieuwers en duurzame energiebedrijven. Deze krachtenbundeling staat voor slim, vooruitstrevend, persoonlijk en no-nonsense. Door bedrijven te helpen in het beheer en de verduurzaming van hun energievoorziening, zetten we ons samen in voor een gezonder energielandschap. Meer informatie? Bezoek de website van de Energic Group of bekijk hieronder de bedrijven die hierbij horen:

Benjamin

Benjamin

Account manager

Ik heb energie genoeg, handel proactief en ontzorg de klant waar nodig of gewenst. Alles voor een succesvolle, transparante, langetermijnrelatie.


Dries

Dries

Project management


Ellen

Ellen

Service & Kwaliteit

Service & Kwaliteit


Klantenservice

Klantenservice

Klantenservice


Pim

Pim

Account manager

Ik maak het ingewikkelde graag zo makkelijk mogelijk. Door u te helpen orde te scheppen in uw energiehuishouding, krijg ik energie!


Bart

Bart

Energiedatamanagement

Energie leveren met passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Elke dag starten met een lach, dat zegt genoeg.


Emile

Emile

Operations specialist

In plaats van tijd te besteden aan het omzeilen van problemen, stop ik liever energie in de oplossing ervan.


Arjen

Arjen

Debiteurenbeheer


Bjørn

Bjørn

Eigenaar

Geweldig om te werken met veelzijdig talent en samen een actieve rol te spelen om de wereld schoner te maken, energie op te wekken én onze energierekening omlaag brengen.


Jan Willem

Jan Willem

Eigenaar

Fantastisch om onderdeel en initiator te zijn van de duurzame energie-transitie!


Herwin

Herwin

Eigenaar

Data is what you need to do ANALYTICS. Information is what you need to do BUSINESS.


René

René

Technisch data beheer

Het is een uitdaging om onze data-collectie oplossingen te beheren en optimaal te laten functioneren.


Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720