• Zeker en vast

    Zet je tarief voor korte of langere tijd vast. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent.

  • Flexibel

    De energiemarkt is continu in beweging. Flexibele tarieven laten je met de markt meebewegen.

  • Dagmarkt

    Elke dag of zelfs elk uur een andere prijs. Dat is de basis voor een zeer aantrekkelijk dagmarkt-contract.

Zeker en vast

Bij een Zeker en Vast contract verzeker je jezelf van een vaste prijs voor een vaste periode (1,2 of 3 jaar). Hiermee voorkom je een tussentijdse prijsstijging, maar kun je ook niet inspelen op een prijsdaling. Tenzij je je contract openbreekt en tussentijds verlengt. Bij een Zeker en Vast contract koopt Hezelaer haar energie in op de ENDEX. Dit is de energiebeurs waar uitsluitend termijncontracten afgesloten kunnen worden. Door de pro-actieve benadering van Hezelaer ontvangen alle bestaande klanten een aanbod voor de verlenging van hun contracten op het moment dat de energieprijzen zich op een gunstig niveau bevinden. Op deze manier probeert Hezelaer haar klanten te laten profiteren van prijsschommelingen op de beurs.

Flexibel

De energie voor een Flexibel contract wordt net als bij een Zeker en Vast contract door Hezelaer ingekocht op de energiebeurs ENDEX. De prijzen van een Flexibel contract veranderen tweemaal per jaar en worden op 1 januari en 1 juli aangepast aan de huidige marktomstandigheden. Het voordeel van een dergelijk contract is dat er geen contractsperiode is afgesproken en dat u wel kunt profiteren van de dalende tarieven op de energiemarkt.

Dagmarkt

Naast de ENDEX, koopt Hezelaer haar energie ook in via een dagmarkt (APX). Via deze beurs ontvang je elk uur de dan geldende prijs die wordt afgezet tegen je verbruik in dat uur. De APX prijzen zijn de meest actuele energieprijzen die je kunt krijgen en zijn de afgelopen jaren stelselmatig lager geweest dan de ENDEX prijzen. Al is dat natuurlijk geen garantie voor de toekomst.