Project & maatschappij

Hezelaer is als initiatiefnemer en kennispartner betrokken bij diverse duurzame energieprojecten. Van wind- en zonne-energieproductie tot het verduurzamen van vastgoed. Wil je gebruik maken van onze expertise en netwerk? Wij werken graag met je samen aan projecten die leiden tot de verduurzaming van onze maatschappij.

Overige diensten van Hezelaer

Toekomst & Energic Group

Met het oog op een duurzame toekomst is in 2016 de Energic Group opgericht. De Energic Group verbindt innovatieve energiebedrijven en dataspecialisten die met slimme dataoplossingen en duurzame maatregelen het gebruik van energie helpt verminderen. Hezelaer Energy verzorgt de energieverlening binnen de groep.

Meer over de Energic Group

Kwaliteit & samenwerking

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze diensten en service. Dat is een gezonde basis voor een duurzame samenwerking. Hezelaer Energy heeft kwaliteitscriteria opgesteld en hanteert de gedragscodes en procedures uit de branche. Je mag van ons het hoogste niveau van kwaliteit en service verwachten.

Bekijk onze gedragscode en kwaliteitscriteria
  • Windpark Hazeldonk Breda

    Langs de A16 staan de 3 grote windturbines van Windpark Hazeldonk Breda. Hezelaer Energy verdeelt de energie onder haar lokale klanten.

  • Help mee het Energieakkoord uit te voeren

    Het Energieakkoord bevat een aantal uitdagende doelstellingen. Hezelaer helpt bedrijven om samen (pro-)actief het Energieakkoord uit te voeren.