Terug

Hezelaer en duurzaamheid

Energie leveren die afkomstig is van Europese zon en wind is bij ons een randvoorwaarde. Met behulp van data en technologie valt er op meer terreinen winst te behalen, zowel voor uw onderneming als onze planeet.

Data en technologie

De manier waarop we als bedrijven met energie omgaan, is flink in transitie. En terecht. Fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk en er zijn zoveel innovatieve manieren om energie duurzaam en voordelig in te kopen, ons verbruik beter te controleren en energiezaken strategisch te regelen. ‘Slim zakendoen met energie,’ noemen we dat. Als onderneming maken we gebruik van data en technologie om onze diensten – en daarmee uw energiezaken – zo duurzaam mogelijk in te richten.

Zo geloven wij dat als u als ondernemer optimale inzage heeft in uw energiedata, u daar grote bedrijfsvoordelen mee kunt behalen. Met onze meters en software van Energy Intelligence kunt u verspilling tot een minimum beperken en processen beter inrichten. En onze dienst Meting & Facturatie helpt eigenaren van verzamelgebouwen energiekosten eerlijk en overzichtelijk door te berekenen naar verschillende gebruikers. En zo zijn er nog veel meer voordelen te behalen met energiedata. Wij denken graag met u mee!

Zelf energie opwekken?

Bij Hezelaer werken we steeds vaker met ondernemingen die zelf energie willen opwekken of dat al doen. Hier zijn wij uiteraard een groot voorstander van. Wij kijken dan ook graag samen wat de voordelen van zelf opwekken zijn voor uw onderneming, welke technologie bij uw energievraag past en hoe u de energievoorziening het beste kunt inrichten. Wellicht heeft u zelf niet de mogelijkheden voor het aanleggen van zonnepanelen, maar het bedrijf naast u wel een geschikt dak. De energieopwekking en -voorziening kan dan mogelijk gebundeld worden, met voordelen voor alle betrokken partijen.

Duurzame energiestrategie

Steeds vaker raken we in gesprek met bedrijven die geïnteresseerd zijn in lokaal opgewekte groene energie. De eigenaren van dit soort bedrijven kunnen bij ons een commitment aangaan voor een lange periode, waarbij het leveringstarief vaststaat en met zekerheid 5 of 10 jaar geleverd wordt vanuit een specifiek windpark in de buurt. Deze optie is vooral aantrekkelijk als uw onderneming een stabiele en intensieve energiebehoefte heeft. We verkennen graag de mogelijkheden met u.

Hezelaer investeert al op lokaal niveau door onder andere ons belang in het windmolenpark Hazeldonk. De energie die we met die windturbines opwekken, verdelen we onder lokale klanten. Daarbij investeren we ook in nieuwe ontwikkelingen en technologieën, bijvoorbeeld op het gebied van batterij-opslag. Uiteindelijk is het natuurlijk ons gezamenlijke en maatschappelijke doel om volledig over te kunnen gaan naar groene energie en bedrijven zo energieneutraal mogelijk in te richten.

Duurzame relaties

Wij vertalen het begrip duurzaam tenslotte ook naar de manier waarop we omgaan met onze klanten. We gaan veelal intensieve samenwerkingen aan met de bedrijven die onze diensten afnemen, omdat we vooral op de lange termijn het verschil kunnen maken. Onderdeel van dit soort duurzame relaties is dat we eerlijk en transparant zijn. Zo laten we graag zien hoe uw energietarief tot stand komt, welke ontwikkelingen er spelen op de energiemarkt en richten we onze diensten zo toegankelijk mogelijk in voor alle gebruikers.Nieuwsoverzicht
Contact
Jasmijn

Jasmijn

Bel 076 30 30 720