De wet milieubeheer

Een online eLoket Vanaf half januari zal er een online eLoket worden geopend waarbij bedrijven verplicht zijn om zichzelf daarop aan te melden als...

Lees meer
Meterstanden

Energierekening voor consument omhoog door grotere vraag

De energierekening van een gemiddeld Nederlands huishouden zal volgend jaar stijgen. Dat verwachten economen van ABN Amro. Het was al duidelijk dat meer betaald...

Lees meer
hoofdmeter

Overstappen naar onze slimme (meet)diensten

Vrije meetbedrijf keuze, overstappen is eenvoudig U bepaalt voor de grootzakelijke energieaansluiting zelf wie uw meetverantwoordelijke (meetbedrijf) is. Net zoals met een energieleverancier. Dit...

Lees meer

Hezelaer klantportaal

In ons online klantportaal heeft u uw eigen account met informatie over contracten, facturen, aansluitingen en tarieven. Eenvoudig te benaderen via elke moderne browser op computer, tablet of telefoon.

Tags:
Lees meer

Actuele energietarieven

Energieprijzen fluctueren continu. Maandelijks geven we een overzicht van de standaardtarieven waarop uw aanbod wordt gebaseerd. Bekijk hier de energieprijzen van dit moment.

Lees meer

Uitleg energiebeurzen

Wij kopen energie in op verschillende beurzen. Gas en elektriciteit hebben aparte handelsbeurzen. Lees hier alles over de EPEX SPOT, ICE ENDEX, PEGAS | TTF en ICE ENDEX | TTF.

Lees meer

Wat beïnvloedt de gas- en elektriciteitsprijs?

De prijs van gas en elektriciteit verandert continu, zowel op de korte als lange termijn beurzen. Deze factoren hebben invloed op de gas- en elektriciteitsprijs.

Lees meer

Spelers op de energiemarkt

De energiemarkt is een ingewikkelde markt. Er zijn veel spelers betrokken, vanaf het moment dat het gaat waaien tot aan de factuur die u ontvangt voor de stroom die uit het stopcontact komt.

Lees meer

Hezelaer en duurzaamheid

Energie leveren die afkomstig is van Europese zon en wind is bij ons een randvoorwaarde. Met behulp van data en technologie valt er op meer terreinen winst te behalen, zowel voor uw onderneming als onze planeet.

Lees meer

Opbouw energieprijs

Het leveringstarief dat u voor uw onderneming betaalt, wordt standaard uitgedrukt in een prijs per kWh voor elektriciteit en prijs per m3 voor gas. Maar hoe zijn deze tarieven opgebouwd? Lees hier hoe het zit.

Lees meer
Energie_belasting

Energiebelasting en Opslag duurzame energie (ODE)

Overzicht 2017, 2018 en 2019

De belasting en heffingen op elektriciteit en gas veranderen elk jaar. Hier vindt u een overzicht van de belastingen van de afgelopen 3 jaar.

Lees meer
Contact
Jasmijn

Jasmijn

Bel 076 30 30 720