hoofdmeter

Overstappen naar onze slimme (meet)diensten

Vrije meetbedrijf keuze, overstappen is eenvoudig: U bepaalt voor de grootzakelijke energieaansluiting zelf wie uw meetverantwoordelijke (meetbedrijf) is. Net zoals met een energieleverancier. Dit... Lees meer


Hezelaer klantportaal

In ons online klantportaal heeft u uw eigen account met informatie over contracten, facturen, aansluitingen en tarieven. Eenvoudig te benaderen via elke moderne browser op computer, tablet of telefoon.

Lees meer


Actuele energietarieven

Energieprijzen fluctueren continu. Maandelijks geven we een overzicht van de standaardtarieven waarop uw aanbod wordt gebaseerd. Bekijk hier de energieprijzen van dit moment.

Lees meer


Uitleg energiebeurzen

Wij kopen energie in op verschillende beurzen. Gas en elektriciteit hebben aparte handelsbeurzen. Lees hier alles over de EPEX SPOT, ICE ENDEX, PEAGS | TTF en ICE ENDEX | TTF.

Lees meer


Wat beïnvloedt de gas- en elektriciteitsprijs?

De prijs van gas en elektriciteit verandert continu, zowel op de korte als lange termijn beurzen. Deze factoren hebben invloed op de gas- en elektriciteitsprijs.

Lees meer


Spelers op de energiemarkt

De energiemarkt is een ingewikkelde markt. Er zijn veel spelers betrokken, vanaf het moment dat het gaat waaien tot aan de factuur die u ontvangt voor de stroom die uit het stopcontact komt.

Lees meer


Hezelaer en duurzaamheid

Energie leveren die afkomstig is van Europese zon en wind is bij ons een randvoorwaarde. Met behulp van data en technologie valt er op meer terreinen winst te behalen, zowel voor uw onderneming als onze planeet.

Lees meer


Opbouw energieprijs

Het leveringstarief dat u voor uw onderneming betaalt, wordt standaard uitgedrukt in een prijs per kWh voor elektriciteit en prijs per m3 voor gas. Maar hoe zijn deze tarieven opgebouwd? Lees hier hoe het zit.

Lees meer

Contact
Jasmijn

Jasmijn

Bel +31 (0)76 30 30 720