ACM publicatietarieven

Energielevering

ACM publicatietarieven

Hieronder vindt u het ACM publicatietarief voor de levering van elektriciteit- en/of gas aan (zakelijke) afnemers met een kleinverbruiksaansluitingen. Hezelaer heeft de verplichting om het maandelijks tarief op haar website te publiceren. Dit ACM publicatietarief is gedurende één maand geldig. Neem contact met ons op voor het meest actuele tarief en een aanbod op maat. 

Standaard vergoeding voor teruglevering van elektriciteit bij kleinverbruik aansluitingen

Voor BudgetZekercontracten

  • Wanneer u netto invoedt op het elektriciteitsnet, ontvangt u ten minste 80% van het BudgetZekertarief.
  • Uw afname en invoeding worden, voor de Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie, volledig gesaldeerd tot nihil.
  • Uw BudgetZekertarief en eventuele kostenopslag voor groene elektriciteit wordt uitsluitend gefactureerd over uw netto afname volume.
  • Wanneer u netto invoedt op het elektriciteitsnet, worden de maandelijkse ‘vaste leveringskosten’ voor consumenten met € 5,99 (inclusief btw) verhoogd en zakelijke contracten met € 4,95(exclusief btw).

Voor VolFlexcontracten

  • Wanneer u netto invoedt op het elektriciteitsnet, ontvangt u ten minste 80% van het VolFlextarief (exclusief VolFlexkostenopslag en eventuele kostenopslag voor groene elektriciteit.
  • Uw VolFlexkostenopslagen eventuele kostenopslag voor groene elektriciteit wordt uitsluitend gefactureerd over uw netto afname volume.
  • Uw afname en invoeding worden, voor de Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie, volledig gesaldeerd tot nihil.
  • Wanneer u netto invoedt op het elektriciteitsnet, worden de maandelijkse ‘vaste leveringskosten’ voor consumenten met € 5,99 (inclusief btw) verhoogd en zakelijke contracten met € 4,95 (exclusief btw).

Hezelaer oplaadpunt

Groene elektriciteit

Hezelaer levert standaard groene elektriciteit die door windmolens is opgewekt. Het onderstaande tarief voor zowel elektriciteit als gas is inclusief regiotoeslag en exclusief 21% btw, energiebelasting, netwerkkosten en overige overheidstoeslagen. De vaste leveringskosten voor beide producten bedraagt €4,95 per aansluiting per maand.

De vermindering energiebelasting bedraagt €435,68 exclusief btw per jaar (2020) en is van toepassing voor elektriciteitsaansluitingen van onroerende zaken die een verblijfsfunctie hebben, zoals een woning, fabriek of kantoor. 

Wanneer geldt het normaal- en daltarief voor elektriciteit?

Normaal- en daltarief is van toepassing in heel Nederland. Het daltarief geldt op werkdagen tussen 23.00 en 7.00 uur, alle uren in het weekend, Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag.

Uitzondering op het bovenstaande daltarief is het daltarief van Noord-Brabant en Limburg (gespecificeerd in profiel categorie van de aansluiting; E1C) geldt op werkdagen tussen 21.00 en 7.00 uur, alle uren in het weekend, Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. 

ACM publicatietarief voor kleinverbruikaansluitingen

  07-2021
  Normaal Dal Enkel Gas
BudgetZeker 0.1109 0.0939 0.1039 0.4159
Flexibel 0.1109 0.0939 0.1039 0.4159
VolFlex 0.09889 0.09176 0.09755 0.39626

Bovenstaande tarieven zijn vermeld in €/kWh voor elektriciteit en €/m3 voor gas en gelden voor grijze stroom/gas. De vermelde tarieven zijn inclusief de regiotoeslag voor gas, maar exclusief EB en ODE.

Met behulp van data en technologie richten we onze diensten - en daarmee uw energiezaken - zo duurzaam mogelijk in.

Pim Ik help u graag!
Bel 076 30 30 720

 

Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720