ClearTrafo

cleartrafo-hezelaer
Energie én kosten besparen met je eigen transformator

ClearTrafo

Huur jij op dit moment een transformator? Zijn de maandelijkse hoge kosten je een doorn in het oog? Dat kan beter. Met ClearTrafo bieden we je een efficiënte transformator die je niet huurt, maar koopt. Met ClearTrafo schaf je het nieuwste van het nieuwste aan, want als het gaat om techniek loopt onze transformator voorop. De transformator is helemaal nieuw en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het energieverlies is dan ook zeer laag en je kunt uitgaan van een lange levensduur. Met je eigen transformator ben je helemaal up-to-date en bespaar je kosten én energie.

Transformator gezond en onder controle

Natuurlijk wil je een transformator die zijn werk prima doet zonder dat je er omkijken naar hebt. Dat begrijpen we. Met ClearTrafo bieden we je een bijzonder onderhoudsvrije transformator. Wil je er absoluut zeker van zijn dat de transformator altijd functioneert? Dan leveren we er graag een onderhoudscontract naar wens bij. Zo houden we jouw transformator samen goed gezond en onder controle.

Helder beeld van jouw wensen

Voor we de transformator plaatsen gaan we uitgebreid met je in gesprek. Zo krijgen we een helder beeld van jouw situatie en specifieke wensen. Welke capaciteit is bijvoorbeeld gewenst? Waar staat de transformator? Wanneer kan de spanning er af om aan te sluiten? Op basis hiervan maken we een plan, dat we namens jou afstemmen met de netbeheerders en installateurs.

Let wel: om optimaal te profiteren van het voordeel van een efficiënte transformator is het van belang dat de transformator achter de energiemeter zit.

Wil je persoonlijk advies over wat
ClearTrafo voor jouw organisatie
kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bel 076 30 30 720 of Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Brabantse bedrijven onder elkaar’

Aan de rand van Breda ligt sinds eind 2017 het enorme evenemententerrein Breepark. Daar bruist het vaak letterlijk en figuurlijk van de energie. De diverse zalen, de evenementenhal en het festival outdoor terrein lenen zich perfect voor evenementen en activiteiten voor gezelschappen tot wel 30.000 bezoekers. Beurzen, feesten, congressen, vergaderingen en méér: Breepark zet er de talrijke faciliteiten graag voor in. Om dat qua energie allemaal in goede banen te leiden, koos men bewust voor Hezelaer Energy.