ClearLed

clearled-hezelaer
Passende en energiezuinige led-verlichting voor jouw gebouw

ClearLed

Verlichting heb je binnen en buiten vaak nodig. Overal in en om je gebouw. Dan kun je maar beter zorgen dat het licht van je lampen comfortabel én zo energiezuinig mogelijk is. Dat is precies wat we doen met ClearLed.

Realistisch plan

Wij zetten op een rijtje waar jij je nieuwe verlichting wil realiseren. Afhankelijk van jouw wensen en budget maken wij een realistisch plan en gaan we snel aan de slag met kwalitatief hoogstaande verlichting. Voor elke situatie bedenken we een oplossing. Daarbij gaan we altijd uit van het meeste comfort op de werkplek en het verminderen van jouw energieverbruik.

Slimme aansturing

Met ClearLed ben je verzekerd van innovatieve en rendabele producten. Er is veel mogelijk. Laat bijvoorbeeld jouw led-verlichting slim aansturen op basis van aanwezigheid van personeel. Ook kunnen we aan de verlichting sensoren koppelen die de omgeving monitoren op temperatuur of luchtkwaliteit. Zo ontstaat een “smart building”, waarmee we ervoor zorgen dat je jouw gebouw echt efficiënt gebruikt.

Online monitoring

Met ClearMeasure bieden we ook online monitoring aan. Deze monitoring geeft je inzicht in de verbruiken van alle hoofdmeters, ook in verschillende panden. Vanzelfsprekend nemen we het traject van planning, installatie en onderhoud helemaal uit handen.

Wil je persoonlijk advies over wat
ClearLed voor jouw organisatie
kan betekenen?

Benjamin informeert je graag over de mogelijkheden.

Bel 076 30 30 720 of Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

“We doen steeds meer met elkaar”

Een klantrelatie ontstaat soms op een bijzondere manier. Daar weet Ton Steenbeek, Property Manager bij vastgoedbeheerder First Crown Beheer, alles van. “Onze opdrachtgever is een buurman van de directeur van Hezelaer Energy”, vertelt hij. Die korte lijn werd de basis van een uiteindelijk hecht klantcontact, waarin beide partijen nauw samenwerken. “Hezelaer is onze vaste energieleverancier en veel meer dan dat: een partner.”