ClearEngagement

clearengagement-hezelaer
Energiebewust door competitie

ClearEngagement

Als het gaat om ons klimaat staat er veel op het spel. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door zoveel mogelijk energie te besparen. Dat begint met bewust omgaan met de energie die we elke dag thuis, op het werk en onderweg gebruiken. Heb jij al een slag geslagen in het verduurzamen van de woningen van jouw huurders? Dan is nu het energiegedrag zelf aan de beurt. Zeker weten dat met meer bewust gedrag nog een hoop energie te besparen valt. Met ClearEngagement bieden wij woningcorporaties, gemeentes en verhuurders de kans om hiervoor op een leuke manier aandacht te vragen.

Energiecompetitie zorgt voor meer bewust gedrag

Dat doen we niet met een wijzende vinger, maar op basis van ‘fun’. Met ClearEngagement zien jouw huurders precies hoeveel energie ze gebruiken. En kunnen ze dit met andere bewoners vergelijken. Je huurders kunnen de strijd met elkaar aangaan en zo van hun verbruik een competitie maken. Dit vergroot meteen de bewonersparticipatie. En wedden dat het energiebewustzijn groeit? En mooi meegenomen: je hebt een ideaal haakje om je huurders op hun energiegedrag aan te spreken. ClearEngagement levert, ook op de lange termijn, een gemiddelde energiebesparing op van 15%.

Spelregels bepaal je zelf

ClearEngagement bestaat uit een online portaal en app op maat, waarin we de competitie samen vormgeven. De spelregels bepaal je zelf. ClearEngagement is gebaseerd op wetenschappelijk inzicht in gedragsverandering. Daaruit blijkt dat de spelelementen motiveren om in actie te komen en stappen te ondernemen. ClearEngagement is ook geschikt als duurzaamheidsprogramma onder werknemers.

Wil je persoonlijk advies over wat
ClearEngagement voor jouw organisatie
kan betekenen?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Bel 076 30 30 720 of Gesprek aanvragen

VRIJBLIJVEND
INFORMATIEF
GESPREK?
076 30 30 720


it’s all

smart

‘Hezelaer houdt ons scherp’

Hij begon ooit als hulpje van de klusjesman, kreeg het vertrouwen van de bewoners en werkt inmiddels alweer 38 jaar voor de VvE van Parkflat Arendsburght in Apeldoorn. Daar is Johan Bluemink verantwoordelijk voor de technische dienst en alles wat daarbij komt kijken. Op energiegebied is Johan sinds enkele jaren zakelijk klant bij Hezelaer Energy. Daar heeft hij tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. “Een goed advies is voor mij het belangrijkst.”