Energy Intelligence

Hezelaer maakt gebruik van intelligente software om inzicht te kunnen bieden in de meest uiteenlopende productie- en bedrijfsprocessen. Met als garantie: 10% lager energieverbruik per eenheid product. Op die manier kunnen wij je energiekosten indrukwekkend verlagen.

Meer informatie over Energy Intelligence

Subfacturatie en deelmetingen

In veel gebouwen wordt de geleverde elektriciteit, gas, warmte en water door meerdere gebruikers afgenomen. Hezelaer geeft voor elke aparte unit inzicht in het eigen verbruik en verzorgt de volledige subfacturatie na de hoofdaansluiting. Met onze partners kunnen wij ook het advies en installatie van de tussenmeters verzorgen.

Meer informatie over subfacturatie en deelmetingen

Inzicht en monitoring

Eenvoudig gebruik maken van de vergelijkings- en analyse tool, realtime inzicht hebben in je energieverbruik en met de Energy Efficiency Monitor zien of energieprestaties optimaal zijn. Slimme bedrijven maken gebruik van onze slimme tools voor online energie inzicht.

Meer informatie over inzicht en monitoring

Energieverlening

Hezelaer levert de diensten om je energiebudget te kunnen verlagen, maar is ook jouw partner om in je energiebehoefte te voldoen. Hezelaer Energy beschikt over de vereiste leveringsvergunning van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om al onze klanten te voorzien van elektriciteit en gas. We bieden aantrekkelijke tarieven voor elke energiebehoefte.

Meer over energieverlening door Hezelaer Energy

Factuurmanagement & -controle

Het controleren van  je betalingen levert directe winst op. Hezelaer biedt een compleet systeem met automatische factuurcontrole en facturatie afgestemd op je wensen en behoeften.

Meer informatie over factuurmanagement en -controle

Inkoopstrategie energie

Verschillende bedrijven hebben verschillende energiebehoefte. Hezelaer analyseert jouw energieverbruik en adviseert bedrijven om de juiste strategie te bepalen om slim en voordelig energie in te kopen. Hezelaer is actief op meerdere energiemarkten en ondersteunt inkoop op zowel uurbasis als de termijnmarkten. 

Meer informatie over inkoopstrategie energie