Terug

Studentenwoningen Breda – Bax Vastgoed Ontwikkeling

In 219 studentenwoningen in Breda betalen de studenten een voorschot voor hun energiekosten, maar het werkelijke energieverbruik wordt dagelijks bijgehouden. Onze klant, de vastgoedbeheerder, heeft een helder overzicht van het totale verbruik. Bij een verhuizing is de eindafrekening in één klik geregeld.

Zodra een bewoner vertrekt, kunnen we deze gelijk op werkelijk verbruik afrekenen met behulp van Meting & Facturatie van Hezelaer. We belasten onze huurders op wat ze ook echt aan kosten hebben ten aanzien van gas, water en elektriciteit.

Douwe Weerstra – Rots Vast Groep Breda

Inzicht in verbruik voor de studenten

In dit project werkten we samen met Bax Vastgoed Ontwikkeling en Rots Vast aan een eerlijke en overzichtelijke verdeling en facturatie van de energiekosten. De 219 nieuwe gerealiseerde studentenwoningen in het hart van Breda zijn daarom volledig uitgerust met tussenmeters voor water, warmte en elektriciteit. Het totale energieverbruik wordt nu dagelijks inzichtelijk gemaakt in ons online portaal. Hoewel ze op basis van een voorschotfactuur de energiekosten doorbelast krijgen, kan onze klant goed in de gaten houden of de voorschotten in lijn lopen met het daadwerkelijke verbruik.

Makkelijke eindafrekening bij verhuizing

Een unieke mogelijkheid van de monitoring en facturatie zoals wij deze uitvoeren voor Bax Vastgoed Ontwikkeling is de afrekening zodra er een wisseling van huurders is. Als een student uit het complex gaat, is de eindafrekening door middel van een simpele druk op de knop geregeld. Zo hoeven de studenten niet maanden te wachten op de afrekeningen van het netwerkbedrijf en de meetdiensten, maar weten ze direct waar ze aan toe zijn.Contact
Jasmijn

Jasmijn

Bel 076 30 30 720