Terug

Verzamelkantoor in Brabant

In een verzamelkantoor in Brabant ontstond discussie onder de huurders over de verdeling van de energiekosten. Voor de eigenaar van het pand plaatste Hezelaer slimme meters en automatiseerde de maandelijkse facturatie. De verdeling gaat nu niet langer per vierkante meter, maar op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Door het goede advies van Hezelaer en de heldere uitleg over de afrekenmethode hebben wij elke dag, week en maand een duidelijk overzicht van het gebruik per huurder en ruimte. We belasten onze huurders op wat ze ook echt aan kosten hebben ten aanzien van gas, water en elektriciteit.

Geen discussie meer over de energiekosten

In een kantoor in Brabant met verschillende werkplaatsen was er de behoefte om af te rekenen op het daadwerkelijk gebruik per huurder per ruimte. Deze vraag ontstond nadat er onduidelijkheid en discussie was over de huidige afrekenmethode: per vierkante meter m³. Maar niet elke ruimte met een gelijk aantal vierkante meters verbruikt evenveel gas, water en elektriciteit. Onze klant vond het eerlijker om de energiekosten op verbruik door te berekenen.

Eerlijke verdeling op basis van werkelijk verbruik

Door het plaatsen van slimme tussenmeters voor gas, water en elektriciteit geven we onze klant op ieder moment van de dag inzicht in het daadwerkelijke gebruik. Deze inzichten koppelen we aan de administratie, zo vindt de afrekening maandelijks automatisch achteraf plaats. Met behulp van de monitoring tool zijn we in staat om onze klant volledig te ontzorgen. De individuele huurders krijgen één factuur met alle kostenverdelingen naar rato, op basis van het daadwerkelijk verbruik.Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720