Terug

Breepark Evenementencomplex in Breda

Breepark is een splinternieuw vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. In 2017 opende er een groot evenementencomplex met verschillende faciliteiten en elementen waaronder een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden en meerdere congres- en vergaderzalen. Hezelaer installeerde tijdens de bouw van het complex 40 tussenmeters en richtten we onze Meting & Facturatietool volledig op maat in. Hezelaer levert energie en de facturatie daarvan – naar permanente huurders én tijdelijke onderhuurders – verzorgt de klant met een paar klikken in ons portaal.

Hezelaer kwam bij ons voor een totaaloplossing voor het complete energiemanagement, dit behelst de meetdiensten voor alle permanente huurders als wel de tijdelijke verhuur van de evenementenhal en de congreszalen. Hieronder valt de levering van gas, elektriciteit, warmte en factuurcontrole…. Eigenlijk regelt Hezelaer alle energiezaken voor ons.

Henry Martens, Algemeen Directeur Breepark Complex B.V.

Afrekenen per gebruiker én tijdelijke huurders

In 2017 opende het nieuwe evenementencomplex haar deuren in Breepark. In overleg met Hezelaer is besloten om circa 40 tussenmeters te plaatsen zodat alle permanente huurders op daadwerkelijk gebruik konden afrekenen. Ook was er de behoefte om tijdelijke huurders van de evenementenhal precies te belasten voor de afgenomen energie voor een evenement, gespecificeerd in water, warmte, gas en elektriciteit.

Klantenportaal op maat voor tijdelijke onderhuur

Ruimtes in het evenementencomplex worden vaak tijdelijk verhuurd voor de organisatie van een evenement. Hezelaer heeft het klantenportaal voor Breepark zo ingericht dat de klant zelf de doorbelasting kan berekenen ten aanzien van deze tijdelijke verhuur. Welke energiekosten voor een bepaalde periode doorbelast moeten worden, zijn in het portaal eenvoudig aan te wijzen. Onze klant neemt deze op in de factuur aan de huurder, met eventueel een specificatie die eenvoudig uit ons systeem rolt.

Automatische facturatie aan permanente huurders

Door de installatie van tussenmeters op kritieke punten, krijgen ook de permanente huurders maandelijks een factuur waarop alle kosten uitgesplitst zijn ten aanzien van het verbruik in water, warmte, elektriciteit en indien aanwezig gas. Dit scheelt Breepark een enorme administratieve last en de huurders hebben maar één factuur per maand in te boeken.

Fijne samenwerking met installateurs Breepark

Hezelaer levert energie aan Breepark en sinds de opening maakt de klant met veel plezier gebruik van ons klantenportaal. In dit project werkten we nauw samen met installatiebedrijven. Doordat wij in de beginfase mee mochten denken, is de installatie bedraad uitgevoerd. Bij het plaatsen van onze meters in een oud of te renoveren pand is deze optie soms niet beschikbaar en wordt de data met een draadloos netwerk in een datalogger verzameld.Contact
Klantenservice

Klantenservice

Bel +31 (0)76 30 30 720